Turun pääkirjastosta voi nyt lainata TPS:n kausikortteja miesten Salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin. Yksi henkilö voi lainata kaksi kausikorttia kerrallaan ja korttien laina-aika on 7 päivää.

Kausikortit:

  • lainataan pääkirjaston vastaanotosta
  • 2 kpl/lainaaja
  • laina-aika 7 päivää
  • lainaa ei voi uusia
  • ei voi varata

Viikonloppuna Turun kirjamessuilla kirjasto kysyi messuvierailta, mitä uutta he kirjastosta haluaisivat lainata. Joukosta nousi yksi ehdotus, jossa toivottiin kausikortteja urheilutapahtumiin. Samaan aikaan TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio pohti kausikorttien lainaamismahdollisuutta ja luki uutista, miten Korisliigaseura Helsinki Seagulls tekee yhteistyötä Töölön kirjaston kanssa.

– Messuvieraan toive toteutuu nyt heti. Aika hienoa, Turun kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula ihastelee ja jatkaa, että toivottavasti kynnys osallistua urheilutapahtumiin madaltuu tätä kautta.

– Tämä on mahtava idea! Kausikorttien tuominen lainattavaksi kirjastosta on hieno tapa tuoda uusia katsojia lajin pariin ja samalla tukea myös korkealaatuista turkulaista kirjastokulttuuria, Autio hehkuttaa.

– Seagulls näki myös idean leviämisen positiivisena asiana, joten laitoimme nopeasti rattaat pyörimään. Nyt Turussa voi lainata kirjastokortilla maksimissaan kaksi kausikorttia korkeintaan 7 päiväksi, Autio selventää.

TPS:n miesten Salibandyliigan runkosarjan kotiottelujen kausikortit lainataan ja palautetaan Turun pääkirjaston vastaanottoon. Kausikorttien lainaa ei voi uusia, eikä kortteja voi varata.

Kuva: Anssi Koskinen.

 

Asiasanat: