Turun pääkirjastosta ja lähikirjastoista voi nyt lainata Turun Palloseuran jääkiekon SM-liigan kotiottelujen kausikortteja. Yksi henkilö voi lainata kaksi kausikorttia kerrallaan ja korttien laina-aika on 7 päivää.

Kausikorttien säännöt:
-    asiakas voi lainata kausikortin vain kerran kaudessa, max. 2 kpl
-    laina-aika 7 päivää
-    ei varaus- tai uusintamahdollisuutta
-    lainaus ja palautus samaan kirjastoon
-    korttien saatavuuden voi tarkistaa osoitteesta vaskikirjastot.fi hakusanalla kausikortti

Lokakuun alussa julkistettiin kirjaston ja TPS:n miesten Salibandyliigan yhteistyö ja nyt se saa kaupunkilaisten iloksi jatkoa TPS:n jääkiekon SM-liigan kotiottelujen kausikorteista.

– Turun kaupunginkirjasto on kaikkien kirjasto ja avoin uusille yhteistyömahdollisuuksille. TPS-yhteistyössä on hieno mahdollisuus laajentaa lainattavien esineiden kokoelmaa kuntalaisten iloksi. Kausikortin lainaaminen madaltaa kynnystä lähteä tutustumaan uuteen lajiin tai elämykseen ja vielä ilmaiseksi, sanoo Turun kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula.

– Myös muutamien muiden toimijoiden kanssa on alustavasti keskusteltu kausikorttien lainaamisesta, Pilppula jatkaa.

TPS:n kotiottelujen kausikortit lainataan ja palautetaan aina samaan kirjastoon. Kausikorttien lainaa ei voi uusia, eikä kortteja voi varata. Korttien saatavuustiedot voi tarkistaa Vaski-verkkokirjastosta

– Korteilla on 7 päivän laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista, Pilppula tarkentaa.

Kausikorttien myöhästymismaksu on sama kuin muillakin aineistoilla, 0,30 euroa/päivä. Mikäli asiakas ei palauta korttia, häneltä peritään kausikortin hankintahinta ja palauttamatta jäänyt kortti mitätöidään.

 

 

Asiasanat: