Niin uudet kuin vanhatkin jäsenet ovat tervetulleita mukaan Kuntokonkarien kevään toimintaan.

Lisätietoja:

Uusina lajeina alkavat maanantaisin seniorparkour klo 10–11 Turun Parkour Akatemiassa, peruskuntojumppa tiistaisin ja torstaisin klo 10–11 T-talolla ja sulkapallo maanantaisin klo 17–18 Aunelan liikuntasalissa.

– Seniorparkour on hauska ja leikkisä tapa liikkua. Se sopii monen kuntoiselle liikkujalle. Tervetuloa tutustumaan, kokeilukerta on maksuton, kehottaa liikuntapalveluvastaava Lilja Öhman.

Joidenkin viime syksyn ohjelmassa olleiden tuntien ajat ovat muuttuneet. Mm. jäykkien jooga on perjantaisin klo 16–17 Cygnaeuksen koululla ja Uittamon koululla pidettävä Annin kuntopiiri siirrettiin maanantai-iltapäivään klo 14–15. Painetusta esitteestä puuttuu tieto tiistaina klo 11.45–13.15 Energymissä järjestettävästä senioritanssista.

Syksyn ryhmistä ovat poistuneet senioribaletti, kävelyjalkapallo, Pallivahan kuntojumppa ja niska-hartia-selkäjumppa sekä Teräsrautelan senioritanssi.

Hyvän mielen hikipisaroita

Kuntokonkarien liikuntaryhmät on tarkoitettu yli 65-vuotiaille naisille ja miehille. Edullisella kausimaksulla voi harrastaa liikuntaa koko kauden ajan (7.1.–3.5.) niin monessa ryhmässä kuin haluaa. Kausimaksu on turkulaisille eläkeläisille 40 euroa ja työssäkäyville 80 euroa. Ulkopaikkakuntalaisten vastaavat hinnat ovat 60 ja 120 euroa. Joihinkin ryhmiin voi tutustua kertamaksulla.

Asiasanat: