Turun kaupunki on ottanut viime syksynä käyttöön Kerro kantasi -palvelun, joka mahdollistaa asukkaiden kuulemisen. Palvelua käytetään jatkossa myös aluefoorumeiden valmistelussa.

Ilmoittautuminen perehdytystilaisuuteen:

Tiistai 21.1.2020 klo 9–10.30 

Torstai 23.1.2020 klo 17.30–19

Lisätietoja antaa aluetyönkehittäjä Katri Arnivaara.

Tavoitteena on, että Kerro kantasi -palvelu lisää asukkaiden osallistumista ja vaikuttamista kaupungin toimintaan. Palvelu löytyy osoitteesta kerrokantasi.turku.fi.

Aluetyön osalta kaupunki tarjoaa myös järjestöille, seuroille ja yhdistyksille mahdollisuuden käyttää palvelua asukkaiden kuulemisessa. Verkkopalvelun kautta kerätyistä asukkaiden ajatuksista kootaan aluefoorumeissa keskusteltavat asiat.

Mielipiteet ovat muiden nähtävinä ja kommentoitavina verkossa, jolloin asukkaat näkevät, ovatko muut samaa tai eri mieltä. Asukkailta saatua tietoa hyödynnetään kehitystoimenpiteiden valmistelussa ja päätöksenteossa.

Toiminnan aloittaminen edellyttää yhteisten toimintatapojen luomista sekä toimijoiden perehdyttämistä palvelun käyttöön.

Uudet osallisuuden työkalut -perehdytystilaisuudet 21. ja 23.1

Turkulaisille järjestöille, seuroille ja yhdistyksille tarkoitetuissa maksuttomissa perehdytystilaisuuksissa käydään läpi Kerro kantasi -palvelun käyttöä asukaskuulemisten järjestämisessä käytännönläheisten esimerkkien ja harjoitustehtävien avulla. Tilaisuudessa käydään läpi myös Turun osallistuvan budjetoinnin mallia.

Ilmoittauduthan mukaan tilaisuuteen, joka sinulle sopii parhaiten. Voit ottaa oman tietokoneen mukaan harjoitustehtäviä varten.