Katso tarkemmat tiedot, ja hae mielenkiintoisia ja monipuolisia harjoittelupaikkoja.

Hae harjoittelupaikkaa Kuntarekryn kautta

Lisätiedot

Korkeakouluharjoittelu Turun museokeskuksessa luo katsauksen museoammattilaisen monipuoliseen ja mielenkiintoiseen työnkuvaan. Oppilaitosten kanssa tehtävä opiskelijayhteistyö on tiivistä ja se koetaan tärkeäksi niin opiskelijan kuin museoalan tulevaisuutta ajatellen.

Turun kaupungin budjetista varataan vuosittain erillinen määräraha korkeakouluopiskelijoiden harjoittelupaikkojen järjestämiseksi. Harjoittelujakso on enimmillään 3 kk:n mittainen ja harjoittelusta maksetaan palkkaa 1 300 €/kk. Turun museokeskuksessa voi suorittaa myös palkattoman harjoittelun, mutta harjoittelu on aina vastikkeellista eli harjoittelusta tulee saada vähintään opintopisteitä. Harjoittelulla tarkoitetaan tutkintoihin liittyviä käytännön harjoittelujaksoja tai opinnäytetöiden toteuttamista, joita ei vielä ole suoritettu.

Harjoittelupaikat on tarkoitettu Turun yliopiston, Åbo Akademin, Turun ammattikorkeakoulun sekä Turussa toimivien Diakonia-ammattikorkeakoulun, Humanistisen ammattikorkeakoulun ja Yrkehögskola Novian opiskelijoille. Muiden korkeakoulujen opiskelijoita voidaan palkata harjoittelutehtäviin niiltä tutkinnonaloilta, joita ei voi suorittaa turkulaisissa korkeakouluissa.

Harjoittelupaikat tulevat pääsääntöisesti hakuun kevätkaudella ja löytyvät Kuntarekryn kautta.