ForeAmmatti-verkkosivuston avulla jäsennät osaamistasi ja löydät piilotyöpaikkoja. Palvelun laajennettu versio on maksullinen, mutta Turun kaupunki tarjoaa kuntalaisille mahdollisuuden ilmaiskäyttöön.

Infoa

  • Saat tunnukset pyytämällä sähköpostilla osoitteesta foreammatti@turku.fi
  • Tai käymällä Työpisteen asiakaspalvelussa Käsityöläiskatu 10, Turku
  • Katso video Turun kaupungin YouTube-tililtä

Tule kartoittamaan osaamistasi

ForeAmmatti on palvelu, joka auttaa sinua kartoittamaan taitojasi ja arvioimaan työ- ja toimintakykyäsi. Lisäksi saat tietoa ja tukea työnhakuun, ammatinvalintaan ja urapohdintoihin.

- ForeAmmatti-nettisivuston avulla on mahdollista lyhentää työnhakuun käytettävää aikaa. Palvelu helpottaa löytämään osaamistasi vastaavia työpaikkoja, kertoo Työpisteellä ForeAmmatin käyttöä ohjaava Heidi Heiskala.

- Sivustolla on työpaikkoja, joita et löydä mistään muualta. Eri alojen työllisyystilannetta pääsee tarkastelemaan hyvinkin yksityiskohtaisella tasolla. Ohjelman avulla saat myös realistisen käsityksen siitä, millaista osaamista työnantajat työnhakijoiltaan haluavat, Heiskala jatkaa.  

Arvokas etu

Turku tarjoaa tämän palvelun turkulaisille maksutta.

- Turussa halutaan panostaa työttömyyden hoidossa myös digitaalisiin välineisiin. Tämä palvelu kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun, Heiskala toteaa.

Sivuston käyttäminen ei vaadi mitään erityisempiä taitoja, aloittamaan pääset pyytämällä tunnukset Työpisteen asiakaspalvelusta tai sähköpostilla osoitteesta foreammatti@turku.fi. Sivustolla https://app.foreammatti.fi/ohjeet näet selostettuina infoina käyttöohjeet kohta kohdalta.

Työpisteellä autetaan ForeAmmatin käytössä

Turun kaupungin työllisyyspalvelukeskus, Työpiste, järjestää valmennuksia, joiden tarkoituksena on edistää osallistujien työllistymistä. Valmennukset on tarkoitettu kaikille työttömille ja työttömyysuhan alla oleville turkulaisille. 

Eräs näistä valmennuksista keskittyy juuri ForeAmmattin käyttöön. Katso tarkemmat tiedot valmennuksista Työpisteen sivuilta

 

Työpiste työllistää, valmentaa ja kuntouttaa ilman työtä olevia turkulaisia. Tarjolla  on tietoa, ohjausta ja palveluita. Autamme ja välitämme – työ ja tekijät kohtaavat. Tervetuloa asioimaan kanssamme ma–pe klo 8.30–16.