Turun kaupungin terveysasemilla on vapaana eripituisia terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia. Sijaisuudet sopivat erinomaisesti lääkärin YEK- tai erikoistumispalvelun terveyskeskusjaksoon. Sijaisuuksista voidaan sopia joustavasti ja järjestää tarvitsemasi aika terveyskeskuspalveluun.

Avoinna olevat sijaisuudet

Sijaisuuksia voidaan sopia joustavasti. Kysy myös yek- tai erikoistumisen tk-palveluun sopivista paikoista!

Kysy lisää: ylilääkäri Jutta Peltoniemi, (etunimi.sukunimi@turku.fi) p. 040 595 3682

Lisätiedot:

Jokaisella yek- tai erikoislääkäritutkintoa suorittavalla lääkärillä on oma nimetty lähiohjaaja tai erikoislääkärikouluttaja. Lisäksi opetuslääkäri tukee koulutuksessa olevien lääkäreiden työnhallintaa ja koulutuksen etenemistä vaatimusten mukaisesti. Sekä yek-vaihetta että erikoistumista suorittavilla on omat ryhmäkoulutukset, jotka tarjoavat vertaistukea. Kaikille lääkäreille järjestämme itse monipuolista täydennyskoulutusta. Konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät, meidän avuliaita senioreja ei tarvitse pelätä. Lisäksi Turun oma erikoissairaanhoito helpottaa konsultointia.

Turun terveyskeskus

Turussa on 5 terveysasemaa ja 2 lähipalvelupistettä. Näillä asemilla työskentelee yhteensä noin 80 lääkäriä. Turun terveyskeskuksella on koulutussopimus Turun yliopiston kanssa. Olemme panostaneet koulutukseen, joka täyttää sopimuksen ja opinto-oppaiden edellyttämät vaatimukset koulutuspaikalle.