Koronarajoitusten kevennyttyä nuorisopalvelut tarjoaa 1.6.–31.7. mm. uudenlaista avointa nuorisotilatoimintaa. Lisäksi kevään aikana käynnistetyt ja hyvin toimineet sähköiset palvelut jatkuvat.

(Päivitetty 22.5.2020)

Avointa nuorisotilatoimintaa toteutetaan tiloilla ja lähialueella hyödyntäen liikuntapaikkoja ja muita nuorten suosimia ajanviettopaikkoja. Lisäksi järjestetään mahdollisuuksien mukaan muuta nuorten toivomaa yhteistä tekemistä.

Lisätiedot: Uudenlaista kesätoimintaa nuorille

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma

2.–17.6.2020 järjestetään vain lasituspäiviä Vimman keramiikkapajalla ja valmiiden töiden noutoa. Kaikki muu kurssi-, paja-, peli-, ja ohjaustoiminta on toistaiseksi peruttu.

Vimman ja nuorisopalvelujen asiakaspalvelupisteet ja Vimman kahvila ovat suljettu.

Lisätiedot: Vimman kesä

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto

Ajantasaiset tiedot Seikkailupuiston kesästä löytyvät Seikkiksen nettisivuilta.

Sähköiset palvelut jatkuvat

Kevään aikana nuorisopalvelut kehitti paljon sähköisiä palveluita lapsille, perheille ja nuorille. Parhaiten toimivat palvelut jatkuvat mahdollisuuksien mukaan jatkossa muiden palvelujen rinnalla.

Nuorille verkossa on tarjolla esimerkiksi pelitoimintaa, musiikkia, kädentaitoja ja sisältöjä nuorisotilojen ja Vimman somekanavissa sekä apuja ja neuvoja.

Lisäksi Turun kaupungin nuorisopalvelut on mukana valtakunnallisen nettinuorisotalo Netarin toiminnassa sekä Mieli Ry:n Sekasin-chatissa. 

Toiminnan muutokset ovat mahdollisia, mikäli yhteiskunnallinen tilanne edellyttää.

Kaikissa toiminnoissa noudatetaan voimassa olevia koronaohjeistuksia.

Uutista päivitetään tilanteen tarkentuessa.

Asiasanat: