Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi Turun kaupungin nuorisopalvelut palvelee nuoria monilla eri tavoilla myös sähköisesti. (Päivitetty 5.1.)
 1. Nuorisotyöntekijät tarjoavat asiakkailleen keskustelutukea ja tekemistä digimaailmassa. Yhteyttä voi ottaa kuka tahansa nuori ja mistä tahansa asiasta soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niitä voi käydä suomen kielen lisäksi osan työntekijöistä kanssa myös ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi ja arabian kielellä. Nuorisotyöntekijöihin voi ottaa yhteyttä nuorisotilojen aukioloaikoina. Nuorisotyöntekijät tarjoavat nuorille turvallisen, kuuntelevan ja ymmärtävän aikuisen seuraa, keskustelua, ideoita tekemiseen, läksyapua, motivointiapua, jne.

  Nuorisotyöntekijöiden työpuhelinnumerot
   
 2. Nuorille esports ja pelitoimintaa. Turku Game Academy:n pelitila Nexus toimii normaalisti.

  Lisätiedot: Turku Game Academyn nettisivut
   
 3. Rock Academy -toiminta ja nuorten taide- ja toimintatalo Vimma striimaavat livesoittoa Vimman lavalta. Tarkoituksena on striimata ohjelmaa muutamana iltana viikossa. Myös muut kuin Academyn bändit ovat tervetulleita esiintymään.

  Turku Rock Academy tuo livekeikat kotisohville

  Lisätiedot: Turku Rock Academyn nettisivut, toiminnanjohtaja Tomi Arvas, puh. 050 554 6118

   
 4. Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma

  Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman ohjattu harrastustoiminta on peruttu 16.12.202 alkaen. Vimman tiloja käyttävien nuorten harrasteryhmätoiminta perutaan.

  Vimman aulassa on jaossa maskeja ja nuorisotyöntekijöitä tavattavissa; talon ja kahvilan aukioloa on supistettu.

  Tarkemmat tiedot Vimman nettisivuilta turku.fi/vimma. Seuraa Vimmaa myös Instagramissa ja Facebookissa

  Lisätiedotturku.fi/vimma

 5. Nuorisopalvelujen asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla arkisin klo 9-16, puh. 02 2623 112/ nuoriso.varaukset@turku.fi

  Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Miia Sankari, puh. 044 907 2985
   
 6. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston toimintaa on tarjolla digitaalisesti Seikkailupuiston sosiaalisen median kanavissa (Instagram ja Facebook). Sieltä löytyy vinkkejä ja tekemistä lasten ja perheiden kotipäiviin.
   
 7. Tieto- ja neuvontapalvelu NuortenTurku palvelee asiakkaitaan puhelimitse ja WhatsAppin kautta sekä sähköpostitse nuortenturku@turku.fi ma klo 12-18 ja ke-pe klo 12-16.

  NuortenTurku päivystää Discordissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-15.

  NuortenTurusta voi kysyä mm. kesätyönhausta, asumisesta ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista sekä muista mieltä askarruttavista asioista.  Palvelut on suunnattu 15-29 -vuotiaille.

 8. Turun kaupungin ja yhteistyökumppaneiden etsivät nuorisotyöntekijät ovat myös tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse: etsivat@turku.fi .

Asiasanat: