Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi Turun kaupungin nuorisopalvelut palvelee nuoria monilla eri tavoilla myös sähköisesti. (Päivitetty 24.3.2021)
 1. Nuorisotyöntekijät tarjoavat asiakkailleen keskustelutukea ja tekemistä digimaailmassa. Yhteyttä voi ottaa kuka tahansa nuori ja mistä tahansa asiasta WhatsApp-viestillä tai Instagramissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Nuorisotyöntekijöihin voi ottaa yhteyttä päivystysaikoina.

  Tapaa nuorisotyöntekijä verkossa
   
 2. Nuorille esports ja pelitoimintaa

  Lisätiedot: Turku Game Academyn nettisivut
   
 3. Rock Academy -toiminta ja nuorten taide- ja toimintatalo Vimma striimaavat livesoittoa Vimman lavalta. 

  Turku Rock Academy tuo livekeikat kotisohville

  Lisätiedot: Turku Rock Academyn nettisivut

   
 4. Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma

  Tarkemmat tiedot Vimman nettisivuilta turku.fi/vimma. Seuraa Vimmaa myös Instagramissa ja Facebookissa

  Lisätiedotturku.fi/vimma

 5. Nuorisopalvelujen asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla arkisin klo 9-16, puh. 02 2623 112/ nuoriso.varaukset@turku.fi

  Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Miia Sankari, puh. 044 907 2985
   
 6. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston toiminnasta löydät ajankohtaiset tiedot Seikkailupuiston sosiaalisen median kanavista (Instagram ja Facebook). Lisäksi somekanavista löytyy vinkkejä ja tekemistä lasten ja perheiden kotipäiviin.
   
 7. Tieto- ja neuvontapalvelu NuortenTurku palvelee asiakkaitaan puhelimitse ja WhatsAppin kautta sekä sähköpostitse nuortenturku@turku.fi ma klo 12-18 ja ke-pe klo 12-16.

  NuortenTurku päivystää Discordissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-15.

  NuortenTurusta voi kysyä mm. kesätyönhausta, asumisesta ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista sekä muista mieltä askarruttavista asioista.  Palvelut on suunnattu 15-29 -vuotiaille.

 8. Turun kaupungin ja yhteistyökumppaneiden etsivät nuorisotyöntekijät ovat myös tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse: etsivat@turku.fi .

Asiasanat: