Koronavirustilanteen vuoksi keskeytyneitä Turun kaupungin liikuntapalveluiden järjestämiä kursseja ja ohjattuja liikuntapalveluita ei hyvitetä asiakkaille. Liikuntarannekkeiden voimassaoloaikaa jatketaan. Sivu on päivitetty 5.5.2021.

Rannekelatauksissa ensisijainen hyvitystapa on voimassaoloajan jatkaminen sulun keston verran. Kurssi- ja kausimaksuja ei pääasiassa hyvitetä, sillä käyttämättömiä kertoja on vain muutamia. Kurssi- ja kausimaksun maksaneisiin asiakkaisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Lisätietoja liikuntapalveluiden asiakaspalvelupisteestä:

Sarja- ja kausirannekkeet

Liikunta-, Seniori- ja Kimmoke-rannekkeiden voimassaoloaikaa jatketaan. Rannekkeelle hyvitetään se aika, joka on asiakkaalta jäänyt käyttämättä sulun takia 3.12.2020–10.5.2021.  Seniori- ja Kimmoke-rannekkeisiin sisältyvän pahvikortin voi käydä päivittämässä uuteen liikuntapalvelujen asiakaspalvelupisteillä.

Rannekkeiden voimassaoloajan jatkamiseksi ei tarvitse asioida asiakaspalvelupisteellä. Käyttöajan lisääminen rannekkeille tapahtuu automaattisesti käyttämällä ranneketta liikuntapaikan lukijassa sisäänkulun yhteydessä. Huomioithan, että hyvitettävät päivät lähtevään kulumaan heti liikuntapaikkojen avauduttua, eikä vasta siinä vaiheessa, kun ensimmäisen kerran käy uimalaitoksessa tai kuntosalilla.

Voimassaoloajan jatkaminen koskee sekä voimassa olevia liikuntarannekkeita että niitä liikuntarannekkeita, joiden voimassaoloaika on umpeutunut liikuntapaikkojen ollessa kiinni. Liikuntarannekkeilla tarkoitetaan kaikkia sarjarannekkeita, aikuisten maksullisia seurarannekkeita ja vesijumppalatauksia. Käyttämättä jäänyttä aikaa ei hyvitetä rahoja palauttamalla.

Kurssi- ja kausimaksut

Mahdollisten keskeytyneiden tai peruuntuneiden kurssien osalta ollaan yhteydessä asiakkaisiin.

1. ja 2. luokkalaisten sekä esikoululaisten uimakortit

Uimakorttien voimassaoloaika jatkuu 31.12.2021 saakka.   

Ostetut lunastamattomat lahjakortit

Liikuntapalveluista ostettu lahjakortti on lunastettava 6 kuukauden aikana ostopäivästä. Lunastamattomiin lahjakortteihin myönnetään voimassaoloajan pidennystä sen ajan, jonka uimahallit ja kuntosalit ovat kiinni.

Nettilataukset

Netissä ostetut sarjalataukset tulee normaalioloissa aktivoida 14 vuorokauden kuluessa ostosta. Tässä poikkeustilanteessa nettilataukset pysyvät pilvipalvelussa vuoden ajan ostopäivästä, jolloin niiden aktivoimiseen rannekkeelle on hyvin aikaa.

Turun kaupungin tyky-rannekkeet

Tyky-rannekkeella lunastettujen kurssi- ja kausimaksujen hyvityskäytännöistä tullaan tiedottamaan Turun kaupungin intranetissä Metkussa.