Kirjastojen ollessa kiinni on oiva tilaisuus tutustua musiikin e-aineistojen monipuolisuuteen. Kotioloissa on mahdollisuus elvyttää vanha soitto- ja lauluharrastus uudelleen, tai vaikka lukea turkulaisten ja muiden suoma-laisten muusikoiden mietteitä kirjastosta ja lempimusiikistaan. Ajat ovat poikkeukselliset, mutta musiikki kuuluu kaikille, ja siitä voi nauttia myös kotona.

Opi soittamaan Rockway- verkkokurssilla

Näiden laadukkaiden verkkokurssien avulla voit helposti elvyttää hiipuneen soittoharrastuksesi tai aloittaa ko-konaan uuden harrastuksen. Valittavanasi on runsaasti korkealaatuisia kursseja kitaransoiton alkeista äänittä-misen ja äänenmuodostuksen perusteisiin. Kaikki tämä on saatavilla kirjautumalla palveluun kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla. 

Musasto- blogissa monipuolista sisältöä

Musasto on Vaskin musiikkikirjastojen ylläpitämä blogi, jossa mukana ovat Kaarinan, Raision ja Turun kau-punginkirjastot. Blogista löydät mielenkiintoista luettavaa artisteista ja heidän kirjastokokemuksistaan, levy-juttuja, suosittelulistoja, tietoa ja kuvia tapahtumista jne.  Musaston löydät myös Facebookista ja Twitteristä.

Naxosin musiikkipalveluilla kattava tarjonta  

Naxosin musiikkipalvelut tarjoavat yhä vain lisää kuunteluvaihtoehtoja oman musiikkimakusi mukaan. Naxos Music Library on erikoistunut taidemusiikkiin, mutta palvelusta löydät myös etno- ja populaarimusiikkia.  Naxos Jazz taas on jazz-musiikin ystäville aarreaitta. Palvelussa voit kuunnella yli 90 000 kappaletta klassikoista uutuuksiin. 

Naxos Video -palvelusta löytyy eri esittäjien ooppera- ja balettifilmatisointeja. Videoita voi hakea joko säveltä-jän, artistin tai vaikkapa kapellimestarin mukaan. Lisäksi Genres and programmes -osion alta löytyy suuri määrä erilaisia konsertteja, dokumentteja sekä musiikkivideoita. Joissakin videoissa on englanninkielinen tekstitys, mutta valitettavasti suomenkielistä tekstitystä niissä ei ole. Tämä ei kuitenkaan estä nauttimasta musiikista! Naxos Worldista  taas löytyy musiikkia monesta maailmankolkasta.