Kulttuurin kesäbingo haastaa kesäiseen tekemiseen hauskalla tavalla. Kesäbingosta löytyy kaksi eri versiota, toinen on suunnattu aikuisille ja toinen tarkoitettu koko perheen kanssa tehtäväksi. Kesäbingosta voit valita vaikka kymmenen tehtävää tai koittaa tehdä kaikki, aikaa on koko kesä.

Tulosta kesäbingo-lappu kirjaston nettisivuilta (linkki tässä uutisessa) tai hae omasi pääkirjastosta ja lähikirjastoista. Lisäksi voit noutaa kesäbingo-lappuja Kimmokkeen myyntipisteistä. Merkitse lappuun, mitä bingotehtäviä olet tehnyt, kirjoita lapun taakse nimesi ja yhteystietosi. Osallistu palkintojen arvontaan palauttamalla bingolappu pääkirjastoon kesäbingo-laatikkoon. Voit voittaa syksyllä 11.9. arvottavia lippuja kulttuurin pariin.

Kirjavinkeistä ilo pitkäksi aikaa

Kulttuurin kesäbingo sisältää kaksi kirjavinkkilistausta, sarjakuvavinkkejä aikuisille sekä lukuvinkkejä lapsille ja lapsiperheille yhdessä lukemiseen. Näitä vinkkilistoja kannattaa hyödyntää myös bingon ulkopuolella.  

Lasten kirjavinkkilistoilta löytyy lukusuosituksia, jotka ovat saavutettavissa myös muissa muodoissa, kuten videoina. Kurkkaa kirjavinkkilistat läpi, ja poimi omat suosikkisi kesäksi. Lukemista riittää varmasti aina syksyyn saakka.