Kupittaan maauimalan aukiolo jatkuu keskiviikkoon 12.8. saakka ja Samppalinnan 13.9. asti. Impivaaran uimahalli avaa ovensa kesätauon jälkeen maanantaina 10.8. ja Petreliuksen uimahalli 24.8. Koko elokuun ajan on käynnissä liikuntarannekkeiden latauskampanja.

Henkilömäärä- ja aikarajoitukset poistuivat liikuntapaikoilta 1.8. Edelleen tulee noudattaa turvavälejä, yskimis- ja käsihygieniaa sekä muita viranomaisohjeita. Sairaana ei saa tulla liikuntapaikoille. 

Maauimalakausi jatkuu

– On tullut paljon toiveita Kupittaan maauimalan aukioloajan pidentämisestä, ja ensi viikon alkupuolelle on luvattu hyviä kelejä. Saimme muutamalla muutoksella järjestymään aukioloajan pidentymisen, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsee pulikoimaan Kupittaan maauimalaan, kertoo uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen.

Kupittaan maauimalan (Blomberginaukio 12) kassa on avoinna lisäpäivinä maanantaista keskiviikkoon 10.–12.8. klo 11–18. Kassan sulkemisen jälkeen on vielä puoli tuntia uintiaikaa.

Kupittaan sulkeuduttua voi ulkouintia jatkaa Samppalinnan maauimalassa (Volter Kilven katu 2) sunnuntaihin 13.9. saakka. Lasten allas suljetaan 1.9. Samppalinnan kassa on avoinna maanantaisin ja tiistaisin sekä torstaisin ja perjantaisin klo 6–20, keskiviikkoisin 10–20 ja viikonloppuisin klo 8–19. 

Impivaaran uimahallissa lisäportteja

Impivaaran uimahallin (Uimahallinpolku 4) kassa on avoinna 10.8. alkaen maanantaista torstaihin klo 6–20, perjantaisin klo 11–18 ja viikonloppuisin klo 9–17. Uinti- tai kuntosaliaikaa on puoli tuntia kassan sulkemisen jälkeen.

– Olemme halunneet sujuvoittaa kulkemista Impivaaran uimahallissa. Elokuun aikana saamme kaksi uutta sisään- ja ulosmenoporttia, kertoo Haapanen. 

Ohjatut jumpat alkavat Impivaarassa 31.8. Syksyn ensimmäisiin vauvauinti- ja uimakouluryhmiin ilmoittautuminen alkaa 12.8. Loppuvuoden uimakoulujen ja vauvauintien ilmoittautuminen alkaa turkulaisille ke 23.9. klo 12. Kuntosaliharjoittelun ABC -kurssien ilmoittautuminen alkaa 19.8.

Niin Impivaarassa kuin muissakin uimalaitoksissa voi maksaa myös käteisellä. Impivaarassa, Samppalinnassa ja Petreliuksessa pääsee saunaan. Lainavälineitä on tarjolla kaikissa uimapaikoissa. Suosittuja Hydrohex-vesijumppalaitteita voi jälleen käyttää sekä Impivaaran että Petreliuksen uimahallissa. 

Petrelius avautuu 24.8.

Petreliuksen uimahalli (Ruiskatu 2) avautuu maanantaina 24.8. Uimahallin kassa avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 6–10 ja 14–19, torstaisin klo 15–19, perjantaisin klo 6–10 ja 14–18 ja viikonloppuisin klo 10–14.30. Lisäksi naisten uintivuoro lauantaina klo 16–18.30 ja miesten uintivuoro sunnuntaina klo 16–18.30.

Petreliuksen uimahallin kuntosali sekä Paattisten aluetalon kuntosali ovat avoinna rannekkeella joka päivä klo 6–21.

Latauskampanja kestää koko elokuun 

Elokuussa kannattaa ladata uinti- ja kuntosalikäynnit. Kun lataa liikuntarannekkeelle 10 kerran sarjalatauksen saa yhden sisäänpääsyn kaupan päälle. Tarjous koskee 10 kerran sisäänpääsylatauksia seuraaviin liikuntapaikkoihin:


Rannekkeen ja latauksia voi ostaa Impivaaran uimahallista (10.8. alk.) ja Petreliuksen uimahallista (24.8. alk.), Samppalinnan maauimalasta, Liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta sekä Kupittaan keilahallin kahviosta.