Turun Kaupunginteatteri järjestää perinteiset avoimet harjoitukset kahdella näyttämöllä ja Somenäyttämö tarjoaa ohjelmaa Facbeookin kautta Turun Taiteiden yönä 13.8. Tervetuloa tutustumaan syyskauden ohjelmistoon!

Taiteiden yönä teatterilla: Avoimet harjoitukset

Perinteiseen tapaan yleisöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan avoimia harjoituksia Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämölle ja Pienelle näyttämölle. Paikan toiseen harjoitukseen voi varata itselleen ja halutessaan myös yhdelle avecille ilmoittautumalla etukäteen. Ilmoittautuminen alkaa teatterin verkkosivuilla maanantaina 10.8. klo 12. Liput toimitetaan ilmoittautuneille sähköisesti ennen torstain 13.8. harjoituksia. Huom. lippuja ei jaeta teatteritalolla.

klo 16.15-16.45 Cabaret / Päänäyttämö
klo 18.00-18.30 Rakkaani, Conan Barbaari / Pieni näyttämö

Katsomot täytetään väljästi ilman paikkalippuja. Paikkoja on rajattu määrä, joten peruthan tulosi hyvissä ajoin, mikäli et pääsekään paikalle, näin tilallesi pääsee joku jonotuslistalta. Kiitos huomaavaisuudestasi!

Somenäyttämö: osallistu vaikka kotoa käsin

Somenäyttämö palaa Facebookiin! Livelähetys teatterilta alkaa Turun Kaupunginteatterin Facebook-sivulla klo 17 ja jatkuu noin 45 minuuttia. Lähetyksen voi katsoa myös jälkikäteen tallenteena teatterin FB-videoista. Ohjelmassa on kurkkauksia teatterin kulisseihin ja tekeillä oleviin syksyn esityksiin: 

Ohjaaja Mikko Kouki ja lavastaja Teppo Järvinen esittelevät Nokia-näytelmää.
Näytelmäkirjailija-ohjaaja Juho Mantere ja näyttelijä Miro Lopperi kertovat Rakkaani, Conan Barbaarista.
Pukusuunnittelija Heidi Wikar esittelee Cabaret-musikaalin puvustusta.

Lipputarjous

Taiteiden yön ajaksi Turun Kaupunginteatterin verkkokauppaan on tulossa kaksi lipputarjousta, joista kerrotaan tarkemmin teatterin kanavissa.