Avoimet pajat vaihtuvat teemapajoihin ja lasitukseen. Kaikessa ohjatussa toiminnassa rajattu osallistujamäärä ja ennakkoilmoittautuminen. Syyskuun kurssien ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 26.8. ja ensimmäisten pajojen perjantaina 28.8.

Etusijalla turvallisuuden takaaminen

Muuttuneessa epidemiatilanteessa Vimman syksyn ohjelmaa on muokattu turvallisuussyistä. Aiemmin Mitä tekis-esitteessä ja Turkupostin tapahtumakalenterissa julkaistuun ohjelmaan on tehty isoja muutoksia. Koska elämme nyt epävarmoja aikoja, uusi päivitetty ohjelma julkistetaan syksyn osalta kuukausi kerrallaan.

Muutokset ja peruutukset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan nettisivuilla, somessa sekä tekstiviestitse toimintaan ilmoittautuneille.

Ohjattuun toimintaan ennakkoilmoittautuminen

Syyskuussa käynnistyvät suositut taidepajat uudistunein käytännöin. Avoimien pajojen sijaan kaikkeen ohjattuun toimintaan ennakkoilmoittaudutaan. Koska kädentaitojen tekeminen vaatii tilaa, riittävien turvavälien takaamiseksi pajojen osallistujamäärä on rajattu. Pajojen kestoa on lyhennetty, mutta määrää lisätty. Kaikessa toiminnassa lähtökohtana on varmistaa asiakkaille ja ohjaajille turvallinen työskentely-ympäristö. Tilojen siivoukseen ja välineiden desinfiointiin on kiinnitetty erityistä huomiota. 

Uusia teemapajoja, kursseja ja lasitusta

Tekstiilipajalle syyskuu tuo uudet viikoittain vaihtuvat teemapajat. Luvassa on niin saippuantekoa, kollaasitekniikkaa kuin kankaanpainoa. Keramiikkapajalla alkusyksy on omistettu aiemmin pajalla tehtyjen töiden lasitukseen. Pajoilla kokeillaan myös uutta nuorille ja nuorille aikuisille suunnattua aamupäiväpajaa keskiviikkoisin.

Nuorten oma taidepaja Präkäämö jatkaa myös toimintaansa vaihtuvilla kädentaitoteemoilla, mutta uusina ajankohtina. Maanantaisin on valittavana kaksi paja-aikaa ennakkoilmoittautumisella ja torstaisin yksi. Torstain Präkäämössä teemana on aina savityöt.

Syyskuussa luvassa on myös keramiikkapajalla yhden illan kursseja lusikoista koristelutekniikoihin. Akryylimaalauksen saloihin pääsee tutustumaan kolmen illan kurssilla.

Taidepajojen aikataulu 31.8.-1.10.

  • Maanantaisin Präkäämö klo 14-16 ja klo 17-19. Suunnattu 10-18-vuotiaille.
  • Keskviiikkoisin teemapajat klo 10-13. Suunnattu 10-28-vuotiaille.
  • Keskiviikkoisin teemapajat klo 17-20. Suunnattu kaikenikäisille yli 13-vuotiaille.
  • Torstaisin teemapajat klo 17-20. Suunnattu 10-18-vuotiaille.
  • Lasituspajoja maanantaisin klo 17-20 (ei vko 39), keskiviikkoisin klo 10-13 ja klo 17-20 ja torstaisin klo 17-20.

Kurssit, kaikki ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot muutoksineen turku.fi/vimma.

 

Kaupunginosa/Alue: