Miten haet työtä? Kaipaatko apua hyvän CV:n tekemiseen? Miten voit valmistautua työhaastatteluun? Järjestämme maksuttomia webinaareja ja lähivalmennuksia turkulaisille. Urasuunnittelijamme ja muut asiantuntijamme jakavat kallisarvoisia työllistymisvinkkejä.

Lähivalmennukset ovat tauolla 5.4.2021 asti.

Webinaarit aina parittomilla viikoilla klo 10. Poikkeuksena Työllistymisen yleisinfo joka maanantai klo 11.

  • Työnhakupaperit kuntoon, ti  
  • Työhaastatteluun valmistautuminen, to 

Maahanmuuttajille suunnatut webinaarit aina parittomilla viikoilla klo 12. 

Lähivalmennukset aina parillisilla viikoilla klo 9–10.30.

  • Tietokoneen käyttö ja työnhaku, ma
  • Työnhakupaperit kuntoon, ti
  • ForeAmmatin käyttö, ke
  • Työhaastatteluun valmistautuminen, to
  • Opinto-ohjaus, pe

Ilmoittautuminen 

Webinaarit

Ilmoittauduttuasi webinaariin lähetämme sinulle linkin, jonka kautta voit osallistua joko pöytäkoneellasi, tabletillasi tai älypuhelimellasi. Webinaarit kestävät n. 45 minuuttia ja ne pidetään aina parittomilla viikoilla. Ainoastaan työllistymisen yleisinfo  pidetään joka viikko. 

● Työllistymisen yleisinfo (aloitusinfo)

Millaista apua Työpisteeltä saa? Käymme läpi palveluvalikoimaamme ja kerromme, miten pystymme auttamaan sinua työllistymisessä. 

 Työnhakupaperit kuntoon

Haluatko kirjoittaa särmän CV:n, joka sanoittaa osaamisesi iskevästi ja helpottaa haastatteluun pääsemistä?  Keskustelemme myös siitä, millainen on tehokas motivaatiokirje ja mitä siihen ei missään tapauksessa kannata kirjoittaa. 

● Työhaastatteluun valmistautuminen

Käymme läpi haastattelutilanteen jo ennen sen alkamista alun kautta loppuun asti. Mietimme yleisimpiä haastattelukysymyksiä, omaa olemusta ja jopa tervehtimistä. Tahdot varmasti olla huolella valmistautunut, eikö vaan?!

Erityisesti maahanmuuttajille suunnatut webinaarit: nämä webinaarit pidetään suomen kielellä eli sinun pitää osata jo vähän suomea. 

 Työnhaku

Tämä webinaari auttaa sinua, kun etsit työtä. Se kertoo, miten voit etsiä työtä. Se auttaa sinua miettimään, mitä sinä osaat ja mitkä tehtävät sopivat sinulle. Se auttaa sinua tekemään hakemuksen ja CV:n.

 Työhaastattelu

Tämä webinaari kertoo, mitä teet ennen kuin menet haastatteluun, mitä haastattelussa tapahtuu ja miten toimit haastattelussa.

Lähivalmennukset

Lähivalmennukset ovat tauolla tammikuun loppuun asti. Sen jälkeen järjestämme Työpisteellä valmennuksia pienissä ryhmissä. Panostamme turvallisuuteen ja noudatamme koronaan liittyviä turvallisuus- ja hygieniasuosituksia. Lähivalmennukset kestävät n. 90 minuuttia ja ne pidetään aina parillisilla viikoilla.

 Tietokoneen käyttö ja työnhaku

Käymme läpi ihan perusjuttuja tietokoneella ja harjoittelemme työhakemuksen ja CV:n tekoa. 

 Työnhakupaperit kuntoon

Kerromme, millainen on hyvä CV ja tehokas hakemus. Miten saat kirjoitettua tiiviin kokonaisuuden, jonka työnantaja lukee kiinnostuneena loppuun asti ja sen jälkeen kutsuu haastatteluun.

 ForeAmmatin käyttö

ForeAmmatti-verkkosivustolla voit kartoittaa osaamistasi ja arvioida työ- ja toimintakykyäsi. Lisäksi saat tietoa ja tukea työnhakuun, ammatinvalintaan ja urapohdintoihin. Turku tarjoaa ForeAmmatin turkulaisille ilmaiseksi, tule tutustumaan.

 Työhaastatteluun valmistautuminen

Kerromme työhaastattelusta ja mietimme yksityiskohtaisesti, miten voit valmistautua. Miten tervehdit, millaisiin kysymyksiin voit varautua ja mitä sinun kannattaa kysellä. 

 Opinto-ohjaus

Työpisteessä on mahdollista saada opintoneuvontaa ja koulutustarjontaan liittyviä vinkkejä.