Tervetuloa perhekerhoihin ja avoimiin päiväkoteihin. Toimintamme jatkuu samanlaisena, mutta otimme käyttöön ennakkoilmoittautumisen. Opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n päivitettyjen ohjeiden mukaisesti joudumme rajaamaan osallistujamääriä.

 Perheet ovat edelleen yhtä tervetulleita toimintaamme. Toivomme, että ymmärrätte rajaamistarpeen ja toivomme teiltä joustoa, jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus osallistua mukaan.

 

Pyydämme noudattamaan nykyisen tilanteen mukaisia ohjeita, jotta pysyisimme kaikki terveinä.

  • Tule avoimeen päiväkotiin ja perhekerhoon terveenä ja noudata turvallisuus- ja hygieniaopasteita.
  • Järjestämme toimintaa pääsääntöisesti ulkona.
  • Avoimiin päiväkoteihin ja perhekerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen ja turvallisuuden varmistamiseksi osallistujamääriä on rajattu.

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ovat päivittäneet koulutuksen järjestäjille ja oppilaitoksille, sekä varhaiskasvatukseen osallistuville keväällä antamaansa koronaepidemiaan liittyvää ohjeistusta.

Jatkossakin tärkeintä on ehkäistä taudin tarttumista, huolehtia hyvästä hygieniasta, välttää tarpeettomia lähikontakteja sekä järjestää tilat tavallista väljemmin. Suosituksissa korostetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä tehostettua siivousta.