KOP-kolmiossa sijaitseva Kauppatorin Monitori aukeaa 16.9. Kyseessä on Turun kaupungin ja Kelan yhteinen keskitetty asiakaspalvelu. Turun kaupungin työllisyyspalvelukeskus, Työpiste, palvelee jatkossa myös Monitorissa.

Työpiste palvelee edelleen myös osoitteessa Käsityöläiskatu 10.

Työpisteen palvelupisteellä on mahdollista saada ohjausta ja neuvontaa työllistymiseen ja työelämässä vaadittavaan osaamisen kartoittamiseen.

- Palvelukirjomme on laaja. Työllistämme turkulaisia yrityksiin ja kaupungin toimialoille, järjestämme työnhakuun liittyviä webinaareja ja valmennuksia ja teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Tarjoamme myös monialaisia palveluja ja järjestämme kuntouttavaa työtoimintaa. Valmennuspisteellä autamme ihmisiä takaisin työelämään tai opiskelemaan etsimällä juuri heille sopivia polkuja, kertoo Työpisteen palvelupäällikkö Riitta-Leena Mäki.  

- Tule juttelemaan asiakaspalvelijoidemme kanssa kasvokkain sekä ilman ajanvarausta että ajanvarauksella. Palvelumme ovat avoinna arkisin klo 9–16.  

Kauppatorin Monitoriin on helppo tulla – yksi ovi, monta palvelua

KOP-kolmio sijaitsee Turun keskustassa Kauppatorin laidalla ja sinne on helppo tulla eri kulkuvälineillä. Uudet tilat ovat yhdessä tasossa, väljät ja esteettömät. Monien palvelujen tuominen keskeiseen sijaintiin saman katon alle helpottaa myös asiakkaita.

Lisätiedot: Palvelupäällikkö Riitta-Leena Mäki, riitta-leena.maki@turku.fi