Nuorisotilojen ja leirialueiden varausneuvonta palvelee 16.9. alkaen uusissa tiloissa KOP-kolmiossa.

Uusi sijainti torin toisella laidalla

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa tähän asti toiminut Nuorisopalvelujen palvelupiste muuttaa keskiviikkona 16.9.2020 avautuvaan Kauppatorin Monitoriin. Turun kaupungin ja Kelan yhteinen keskitetty asiakaspalvelupiste kokoaa saman katon alle kaupungin keskeisimmät palvelukokonaisuudet Fölin palveluista kulttuuriin ja liikuntaan.

Nuorisopalveluiden asiakaspalvelupisteen toimintoihin kuuluvat leirialueiden ja nuorisotilojen varausneuvonta, sekä nuorisopalvelujen yleinen palveluohjaus löytyvät jatkossa torin toiselta laidalta KOP-kolmiosta. Asiakkaille tutuksi tulleet palvelujen puhelinnumero (02) 262 3112 ja sähköpostiosoite nuoriso.varaukset@turku.fi pysyvät ennallaan. Tilavaraukset tehdään sähköisesti Timmi-varausjärjestelmään. Varausjärjestelmän käyttöön saa opastusta uudesta palvelupisteestä.

Vimman asiakaspalvelupiste jatkaa uudistetuin palveluajoin

Vimmassa jatkaa toimintaansa talon oma asiakaspalvelupiste. Vaikka muiden nuorisotilojen tilavaraukset siirtyvät Kauppatorin Monitoriin, Vimman tilavaraukset hoidetaan edelleen Vimman asiakaspalvelupisteessä. Käytössä on myös sähköinen varaushakemus Timmi-varausjärjestelmän kautta.

Vimman asiakaspalvelupisteen palveluaikoihin on tullut muutoksia syyskaudella. Henkilökohtaista asiakaspalvelua on saatavilla puhelimitse ja paikan päällä maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 13-16. Kassapalvelut ovat avoinna myös pajojen ja kurssien aikana. Muina aikoina asiakaspalvelutiimille voi laittaa viestiä sähköpostitse vimma@turku.fi.

Kauppatorin Monitorin nettisivuilta löytyvät tarkemmat tiedot sen aukioloajoista ja palvelukäytännöistä.

Kaupunginosa/Alue: