Urheiluleikkikerhotoiminta on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Kerho toimii pääsääntöisesti ulkona, Raunistulan koulun ja Kastun päiväkodin ympäristössä, arkipäivisin klo: 9.00-12.00.

Urheiluleikkikerho puh: 040-6232747

Kerhon blogi

Hyödynnämme toiminnassamme lähiympäristön metsiä, kenttiä ja puistoja. Mahdollisuuksien mukaan käytämme myös Alfan liikuntakeskuksen saleja, Impivaaran liikuntakeskuksen ympäristöä sekä Kupittaan urheiluhallia. Rankkasateella ja kovilla pakkasilla toimimme sisätiloissa.

Toimintaa ohjaa Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma. Toiminta on suunniteltua ja tavoitteellista. Ohjatun toiminnan toteutukseen vaikuttaa paljon ryhmän lasten mielenkiinnon kohteet ja ryhmän rakenne. Toiminnasta vastaa 1 varhaiskasvatuksen opettaja sekä 1-2 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Urheiluleikkikerho maksaa 27 euroa kuukaudessa, kun tarve on yli 10 tuntia ja enintään 15 tuntia viikossa. Kun leikkikerhoa käytetään enintään 10 tuntia viikossa, maksu on 23 euroa. Leikkikerhopaikka ei vaikuta Kelan hoitotukiin, eikä ole esteenä päiväkotipaikan saamiselle.