Hirvensalon Pikisaaressa käynnistetään katujen kunnostaminen poistamalla reunapuita. Merenkävijänkadun ja Valaanpyytäjänkadun varsilta poistetaan puita ja pensasaitaa. Puustoa jää töiden jälkeenkin runsaasti alueelle.

Hirvensalon Pikisaaressa käynnistetään katujen kunnostaminen poistamalla reunapuita. Merenkävijänkadun ja Valaanpyytäjänkadun varsilta poistetaan hyväksyttyyn katusuunnitelmaan perustuen 5 mäntyä ja 20 tammea ja pensasaitaa (n. 10m). Poistettavista tammista 5 on vanhempaa ikäluokkaa.

Poistettavat puut ja pensasaita kasvavat katujen kunnostuksen kannalta liian lähellä ajorataa. Alueelle ja katujen varteen jää myös poistamisen jälkeen runsaasti tammipuustoa.

Työt aloitetaan viikolla 41 ja työn kesto on n. 2 viikkoa. Työn aikana katualuetta suljetaan työn etenemisen mukaan, kulku tonteille on mahdollista korvaavia reittejä pitkin.

Katualueiden kunnostus ja asfaltointiurakka kilpailutetaan ja kunnostustyö käynnistyy loppuvuoden aikana. Urakan yhteydessä uusitaan myös katuvalaistus.

Asiasanat: 
Kaupunginosa/Alue: