Jonnen monipuoliseen työpäivään voi kuulua kaikkea museon pääsylippujen myymisestä ja kävijöiden tilastoimisesta opastusten vetämiseen ja korttien sekä postimerkkien myymiseen Luostarinmäen postikonttorissa. - Kaikkia työtehtäviä yhdistää kuitenkin onnistuneen museovierailun varmistaminen kaikille museovieraille, Jonne kertoo.

TURUN TEKIJÄT

Turun tekijät -juttusarjassa tutustutaan kaupungin työntekijöihin, jotka rakentavat turkulaisten arkea. Sarjaa voi seurata Turun kaupungin verkkosivuilla sekä somessa tunnuksella #turuntekijät. 

Turun tekijäksi? Avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta turku.fi/rekry

Turun kaupungin museoissa vierailee vuosittain noin 400 000 kävijää, joille museokeskuksen yli 100 työntekijää tekevät työtä täydellä sydämellään. Yksi heistä on Jonne Hurme, joka on työskennellyt lippukassanhoitajana museopalveluissa Luostarinmäellä jo viiden vuoden ajan.

Jonnesta välittyy se, että hän on oikeassa ammatissa ja aidosti viihtyy työssään! Kun Jonnelta kysytään hänen työnsä parhaita puolia, listaa hän asiakaskohtaamiset, kansainvälisyyden ja englannin kielellä toimimisen.

- Asiakkaan kiitos on aina parasta! 

Yhdessä tekemistä ja tiimityötä

Museopalveluissa on yhtä monta työnkuvaa kuin tekijäänsäkin, mutta yhdessä tekeminen ja työyhteisön merkitys korostuvat Jonnen puheessa erityisesti.

- Meillä museon asiakaspalvelutehtävissä työskentelevillä on hyvin erilaisia taustoja ja täydennämme hyvin toisiamme tehdessämme yhdessä työtä varmistaaksemme, että museovieraiden odotukset ylittyvät, kertoo Jonne. Jonnen mukaan on hienoa, kun saa tehdä työtä kaupunkilaisten ja museovieraiden yhteisen hyvän eteen.

- Kaupunki arvostaa työntekijöitään ja luottaa meihin, Jonne kehuu.

Museokeskuksen työntekijä Jonne Hurme Luostarinmäellä.