Ensiavun peruskurssi järjestetään joulukuussa etäkoulutuksena. Kurssilla opit ne käytännön ensiaputiedot ja -taidot, jotka jokaisella kansalaisella olisi hyvä olla. Lisäksi todistuksesta on hyötyä monenlaisten töiden hakemisessa vanhustenhoidosta festaritöihin.

Joulukuussa järjestettävä neljän kurssikerran ensiavun peruskurssi EA1 toteutetaan etäkoulutuksena (webinaari). Koulutus on suunnattu alle 29-vuotiaille.

Webinaarissa kouluttaja käy kurssisisällöt läpi video- ja ääniyhteyden välityksellä. Kurssilainen osallistuu interaktiiviseen koulutukseen tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta.

Koulutuksesta saa virallisen kortti- ja mobiilitodistuksen ja EA 1- pätevyyden kolmeksi vuodeksi.

Kurssin hinta on 10€ / osallistuja. Koulutusmaksu käydään maksamassa itselle sopivana ajankohtana viimeiseen kurssikertaan (10.12.2020) mennessä Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman (Aurakatu 16) aulan asiakaspalvelupisteellä. Vimman aukioloajat löydät täältä: https://www.turku.fi/vimma/mika-vimma

Koulutusajankohdat:

  • Ti 01.12. klo 16 - 20 (webinaari)
  • To 03.12. klo 16 - 20 (webinaari)
  • Ti 08.12. klo 16 - 20 (webinaari)
  • To 10.12. klo 16 - 20 (webinaari)

Webinaarit toteutetaan Microsoft Teamsilla, ja sitä voi seurata kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella. Osallistuja tarvitsee web-kameran, sekä mikrofonin. Osallistumislinkki ja tarkemmat ohjeet lähetetään koulutukseen ilmoittautuneille sähköpostiin 1-2 päivää ennen webinaarin alkua.

Ilmoittautumalla kursseille hyväksyt, että antamasi henkilötiedot käsitellään kurssin järjestämisen vaatimassa laajuudessa. Lisätietoa Turun kaupungin henkilötietojen käsittelykäytännöistä on luettavissa osoitteessa www.turku.fi/tietosuoja

Ilmoittautuminen EA1-kurssille


Kurssin maksimiosallistujamäärä on 10 hlö.

Tänä syyskautena nuorille järjestetään myös hygieniapassikoulutuksia, joista uutisoidaan myöhemmin.