Ensiavun peruskurssi järjestetään joulukuussa etäkoulutuksena. Kurssilla opit ne käytännön ensiaputiedot ja -taidot, jotka jokaisella kansalaisella olisi hyvä olla. Lisäksi todistuksesta on hyötyä monenlaisten töiden hakemisessa vanhustenhoidosta festaritöihin.

Täynnä!

Joulukuussa järjestettävä neljän kurssikerran ensiavun peruskurssi EA1 toteutetaan etäkoulutuksena (webinaari). Koulutus on suunnattu alle 29-vuotiaille.

Webinaarissa kouluttaja käy kurssisisällöt läpi video- ja ääniyhteyden välityksellä. Kurssilainen osallistuu interaktiiviseen koulutukseen tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta.

Koulutuksesta saa virallisen kortti- ja mobiilitodistuksen ja EA 1- pätevyyden kolmeksi vuodeksi.

Kurssin hinta on 10€ / osallistuja. Koulutusmaksu käydään maksamassa itselle sopivana ajankohtana viimeiseen kurssikertaan (10.12.2020) mennessä Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman (Aurakatu 16) aulan asiakaspalvelupisteellä. Vimman aukioloajat löydät täältä: https://www.turku.fi/vimma/mika-vimma

Koulutusajankohdat:

  • Ti 01.12. klo 16 - 20 (webinaari)
  • To 03.12. klo 16 - 20 (webinaari)
  • Ti 08.12. klo 16 - 20 (webinaari)
  • To 10.12. klo 16 - 20 (webinaari)

Webinaarit toteutetaan Microsoft Teamsilla, ja sitä voi seurata kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella. Osallistuja tarvitsee web-kameran, sekä mikrofonin. Osallistumislinkki ja tarkemmat ohjeet lähetetään koulutukseen ilmoittautuneille sähköpostiin 1-2 päivää ennen webinaarin alkua.

Ilmoittautumalla kursseille hyväksyt, että antamasi henkilötiedot käsitellään kurssin järjestämisen vaatimassa laajuudessa. Lisätietoa Turun kaupungin henkilötietojen käsittelykäytännöistä on luettavissa osoitteessa www.turku.fi/tietosuoja

Ilmoittautuminen EA1-kurssille , Koulutus on täynnä!


Kurssin maksimiosallistujamäärä on 10 hlö.

Tänä syyskautena nuorille järjestetään myös hygieniapassikoulutuksia, joista uutisoidaan myöhemmin.