Millaisia palveluita Turusta löytyy opiskelijoille? Opiskelijan palveluiden pop-up-kiertueella Turun palvelut kaappaavat kukin vuorollaan Study In Turku -Instagram-tilin päiväksi ja vastaavat seuraajien kysymyksiin.

Lisätietoja CampusSportin palveluista:

Study In Turku Instagramissa:

Opiskelijan palveluiden pop-up-somekiertueella on mukana keskeisiä palveluntuottajia liittyen mm. opiskelijaetuihin, liikuntamahdollisuuksiin, asumiseen ja liikkumiseen sekä muihin arjen palveluihin. Ensimmäisenä vuorossa on CampusSport tiistaina 20.10.

CampusSport

CampusSport tarjoaa edullisia ja monipuolisia liikuntapalveluita turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. Yhdellä liikuntamaksulla liikut niin paljon kuin haluat. Maksun voit maksaa joko yhdeksi lukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi.

Maksuun sisältyy:

- Neljän kuntosalin käyttö. Kuntosalit sijaitsevat keskustan lähistöllä ja ovat avoinna joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään.

- Lähes 100 tuntia ohjattua liikuntaa viikossa kymmenien eri lajien parissa. Tarjoamme lihaskunto-, syke-, kehonhuolto-, tanssi-, kamppailu-, vesiliikunta- ja ulkoliikuntatunteja.

- Yli 30 tuntia palloiluvuoroja viikossa. Lajivalikoimaan kuuluu sulkapallo, pöytätennis, salibandy, futsal, padel, kuplafutis, lentopallo ja koripallo.

Tarjoamme tunteja ja vuoroja erilaisille liikkujille aloittelijoista pitkään harrastaneille. Valikoimistamme löytyy jokaiselle jotakin.

Liikuntamaksuun sisältyvien palveluiden lisäksi tarjoamme erillismaksullisia lyhytkursseja sekä kilpailutoimintaa. CampusSportilla on myös vapaaehtoisia liikuntatuutoreita, jotka tukevat opiskelijoita liikunnan harrastamisen aloittamisessa.