Millaisia palveluita Turusta löytyy opiskelijoille? Opiskelijan palveluiden pop-up-kiertueella Turun palvelut kaappaavat kukin vuorollaan Study In Turku -Instagram-tilin päiväksi ja vastaavat seuraajien kysymyksiin.

Verkkokirjasto:

Study In Turku Instagramissa:

Opiskelijan palveluiden pop-up-somekiertueella on mukana keskeisiä palveluntuottajia liittyen mm. opiskelijaetuihin, liikuntamahdollisuuksiin, asumiseen ja liikkumiseen sekä muihin arjen palveluihin. Seuraavana vuorossa on Turun kaupunginkirjasto torstaina 29.10. Käännä siis silloin Study in Turku -Instagramiin!

Kirjasto on kaikkien paikka!

Turku tarjoaa kirjastopalveluita pääkirjastossa, 10 lähikirjastossa, Skanssin palvelupisteessä ja kahdessa kirjastoautossa. Pääkirjasto palvelee joka päivä. Kirjastoissa voi lukea tenttiin rauhassa, lainata monipuolisesti lukemista, lukea kotimaiset paikallislehdet diginä ePressistä tai maailman uutiset PressReaderistä. Tuttujen aineistojen lisäksi pääkirjastosta voi lainata mm. lautapelejä, soittimia tai vaikka kausikortteja.

Verkkokirjasto löytyy osoitteesta vaskikirjastot.fi. Samasta paikasta pääsee myös lukemaan ja kuuntelemaan e-kirjoja. Lisäksi kirjastossa on huima tarjonta maksuttomia tapahtumia lähes vuoden jokaiselle päivälle. Useita kirjaston tapahtumia voi seurata myös verkossa kirjaston Facebook-sivujen kautta. Lisäksi joka torstai kirjaston henkilökunta pitää Kirjaston aamukahvin IG-livessä.