Soittamisen ja laulamisen verkkokursseja sisältävä Rockway-palvelu on uudistunut. Rockway-kurssien avulla voit opetella laulamaan, soittamaan esimerkiksi kitaraa, ukulelea tai pianoa sekä lukemaan nuotteja. Vaskin Rockwaysta löytyy 17 suomenkielistä musiikin verkkokurssia. Kurssit näkyvät sivulla kansikuvineen.

Kirjaudu palveluun kirjastokorttisi numerolla ja pääset lainaamaan kursseja. Laina-aika on 14 vuorokautta. Varataksesi kurssin paina ”Lisää itsesi jonoon” -painiketta. Palveluun kirjautuneena näet kurssin saatavuuden sekä päivämäärän, jolloin saat kurssin käyttöösi mikäli jätät siitä varauksen. Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Voit nyt ehdottaa kirjastolle kurssia, jonka haluaisit löytää Vaskin Rockway-kokoelmasta, sillä uudistetun Rockwayn kurssivalikoimassa näkyvät myös ne Rockway-kurssit, joita ei ole hankittu Vaskin kokoelmaan. Kokoelmaan voidaan hankkia kuusi uutta kurssia. Kurssit, jotka eivät nyt ole lainattavissa Vaskin kirjastokortilla, ovat kansikuviltaan himmeämpiä. Kun vie osoittimen kuvan päälle, näkyy teksti ”Ei saatavilla kirjastossasi”. Kun olet kirjautunut palveluun kirjastokortillasi, pääset tätä kautta ehdottamaan kurssia kirjastolle (painike ”Toivo kurssia kirjastosi valikoimaan”). Käy jättämässä ehdotuksesi marraskuun 2020 loppuun mennessä!