Turun kaupungin suun terveydenhuollon keskushammashoitolan yksikössä Mäntymäessä on todettu koronavirustartunta. Keskushammashoitolan potilasaikoja joudutaan varotoimenpiteenä perumaan 8.–9.11.2020 asti.

Turun kaupungin suun terveydenhuollon keskushammashoitolan yksikössä Mäntymäessä on todettu koronavirustartunta. Noin 27 henkilökuntaan kuuluvan arvioidaan altistuneen lokakuun lopussa 28.–30.10. Potilaita ei ole altistunut, sillä hammashoitolan hoitohenkilökunta on käyttänyt ohjeistusten mukaisia suojaimia eli tavanomaisten suojaimien lisäksi myös lisäsuojaimia ja noudattanut tehostettuja hygieniatoimia.

Turun kaupungin suun terveydenhuollon keskushammashoitolan potilasaikoja joudutaan kuitenkin varotoimenpiteenä perumaan 8.–9.11.2020 asti. Kaikkia potilasaikoja ei peruta, sillä toiminta jatkuu keskushammashoitolassa supistettuna. Ajan peruuntumisesta ilmoitetaan potilaalle ensisijaisesti tekstiviestillä. Uusi, korvaava aika lähetetään postitse tai potilaaseen otetaan yhteyttä puhelimitse jatkoajan saamiseksi.