Millaisia palveluita Turusta löytyy opiskelijoille? Opiskelijan palveluiden pop-up-kiertueella Turun palvelut kaappaavat kukin vuorollaan Study In Turku -Instagram-tilin päiväksi ja vastaavat seuraajien kysymyksiin.

Tsempparin kotisivut:

Study In Turku Instagramissa:

Opiskelijan palveluiden pop-up-somekiertueella on mukana keskeisiä palveluntuottajia liittyen mm. opiskelijaetuihin, liikuntamahdollisuuksiin, asumiseen ja liikkumiseen sekä muihin arjen palveluihin. Seuraavana vuorossa on Tsemppari tiistaina 10.11. Käännä siis silloin Study in Turku -Instagramiin!

Tsemppari – Nuorten aikuisten kohtaamispaikka

Tsemppari tarjoaa 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille ammatillisesti ohjattua toimintaa mielen hyvinvoinnin tueksi. Toimintamuotoja ovat yksilötuki, ryhmätoiminta sekä avoin toiminta. Toimintamme on maksutonta, eikä Tsempparissa käymiseen tarvita lähetettä tai diagnooseja: Oma huoli elämäntilanteesta, jaksamisesta tai hyvinvoinnista riittää.

Meille voi varata tutustumisajan, jossa kerromme tarkemmin palveluistamme ja pohdimme sopivinta tukea juuri kyseiseen tilanteeseen.  Toimintaamme pääsee mukaan nopeallakin aikataululla. Esimerkiksi tutustumiskäyntiin tai yksilötukeen saa ajan n. 1-2 viikon kuluessa yhteydenotosta. Meidät löytää Nummesta T-talolta osoitteesta Vanha Hämeentie 29.
Tarkemmat tiedot ajankohtaisesta ohjelmastamme ja aikatauluista löytyy Instagramista @tsemppari . Tsempparin ohjaajiin voi olla yhteydessä soittamalla, sähköpostilla, viestillä, WhatsAppilla tai somekanaviemme yksityisviestillä. Vastailemme mielellämme kysymyksiin toimintaamme liittyen.

Yksilötuki

Yksilötuki sisältää asiakaslähtöistä ja tavoitteellista asioiden tai elämäntilanteen selvittelyä. Yksilötuessa on mahdollisuus, tavoitteesta riippuen, yhdestä kymmeneen tapaamiskertaan. Tavoitteet tapaamisiin pohditaan yhdessä asiakkaan kanssa ja ne voivat liittyä esimerkiksi oikeanlaisten palveluiden ja tuen pariin löytämiseen, tukiasioiden hoitamiseen tai elämäntilanteen jäsentelyyn ja luottamukselliseen keskustelutukeen sosiaalialan ammattilaisen kanssa.

Ryhmät

Tsempparin ryhmävalikoima vaihtelee kausittain. Tänä syksynä Tsempparissa järjestetään Jännittäjäryhmä, Virtapiiri, Menoryhmä, Avautumiskerho sekä Tsempparin rentoutushetket. Virtapiirin tarkoituksena on tarjota vertaistukea opiskeluun tai esim. rästihommien tekoon. Menoryhmässä tutustutaan yhdessä Turkuun esimerkiksi kulttuurin tai ulkoilun merkeissä. Tsempparin rentoutushetkissä harjoitellaan yhdessä erilaisia stressinhallintakeinoja ja tehdään lempeitä kehonhuoltoharjoituksia. Avautumiskerhossa keskustellaan kunkin kerran teemasta, vertaistuen merkeissä.

Tsempparin Avoimet illat

Avoimiin iltoihin voi tulla tekemään ja olemaan yhdessä toisten nuorten aikuisten kanssa. Illoissa voi mm. pelailla pelejä, askarrella tai vain oleskella. Toisinaan järjestämme myös teemailtoja kävijöiden toivomista aiheista. Avoimet illat ovat tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16.00-19.00. Avoimeen iltaan voi tulla juuri itselle sopivaksi ajaksi, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon.