Kaupungin vapaa-ajan palvelut tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja pukinkonttiin – lahjoja, joista saa hyvän mielen ja virkistystä vapaa-aikaan. Seikkiksen joulupajoissa voi askarrella itse tehdyn lahjan sunnuntaisin 15.11. alkaen, ilmoittaudu mukaan.

Joulukoristeita ja keppiporoja

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston joulupajoissa voi tehdä joulukoristeita ja keppiporoja. Tule askartelemaan itse tehty lahja. Joulupajat sunnuntaisin 15.11.–13.12. Ilmoittaudu verkkosivujen kautta.

Ihastuta itsetehdyillä lahjapapereilla

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman joulupajoissa taiteilet yksilölliset lahjapaperit ja pakettikortit eri askartelutekniikoilla.

 

Museokortista hunajaan

Uutuuskirja 13 pyöveliä – Päätöntä menoa 1600-luvun Turussa on matka 400 vuoden takaiseen elämänmenoon pyövelien kertomana. Käsityönä tuotettu museohunaja sopii pakettiin kuin pakettiin. Museokortti vie lahjan saajan vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle 300 museoon. Museokaupat löydät Apteekkimuseosta, Biologisesta museosta, Luostarinmäeltä, Turun linnasta ja WAMista.

Joulun yllätyslainapaketit kirjastosta

Lainaa tänä vuonna kirjaston kestäväjoululahja kaverille, sukulaiselle tai vaikka itsellesi. Lainattavat kirjat on paketoitu valmiiksi lahjapaperiin. Yllätyslainapaketin voi lainata pääkirjastosta sekä Nummen, Varissuon ja Runosmäen kirjastoista.

Liikuttavia lahjoja

Anna lahjaksi hyvää oloa Leidien, Kunnon äijien, Kuntokonkareiden tai Seniorirannekkeen lahjakortilla. Kiva lahja on myös uinti-, vesijumppa-, kuntosali- tai luistelulahjakortti. Lahjakortit Turun liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta ja Impivaaran uimahallista. 

Musiikkinautintoja

Musiikinystävän mieleen on Turun filharmonisen orkesterin avoin lahjakortti, joka on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, ja lahjan saaja voi käyttää kortin itse valitsemaansa TFO:n konserttiin. Lahjakortit Konserttitalon lipunmyynnistä ja orkesterin verkkokaupasta.

Lahjoja vaikka muille jakaa -slogan

Teatterielämyksiä

Teatteriliput saajan toivomaan esitykseen tai avoin lahjakortti on ilahduttava elämyslahja. Pakettiin voi kääräistä myös Turun Kaupunginteatterin oheistuotteita. Lahjakortit ja liput teatterin lippumyymälästä ja verkkokaupasta.

Made in Turku

Pukinkonttiin on tarjolla löytöjä myös Valmennuspisteen ja TAI:n opiskelijoiden valikoimissa.

Valmennuspisteen myymälästä Vanhan Suurtorin makasiineilla voi hankkia turkulaisella ammattitaidolla käsityönä tehtyjä tallilyhtyjä,  tuliruukkuja ja kodintekstiilejä. Avoinna Vanhan Suurtorin joulumarkkinoiden aikaan la–su klo 11–17. 

Wision Joulutorilla Lemminkäisenkadulla voi 9.–11.12. klo 9–15 tehdä löytöjä. Esillä on Turun ammatti-instituutin opiskelijoiden ideoimia ja valmistamia jouluisia tuotteita, palveluja sekä lahjakortteja.

Asiasanat: