Cygnaeuksen koulussa ja S:t Olofsskolanissa on todettu koronavirustartunta sekä useita altistumisia, minkä vuoksi oppilaat ovat siirtyneet etäopetukseen 23.11. alkaen. Yhteensä etäopetukseen siirtyi molemmista kouluista noin 70 oppilasta. Myös Luostarivuoren Lyseon lukion kaikki opiskelijat ovat siirtyneet etäopetukseen maanantaiksi ja tiistaiksi 23.–24.11. 

Cygnaeuksen koulu 

Etäopetukseen siirtyi 14 kuudennen luokan oppilasta. Etäopetus jatkuu kuluvan viikon, ja oppilaat palaavat lähiopetukseen maanantaina 30.11. Muut luokat jatkavat lähiopetuksessa lukujärjestyksen mukaisesti molemmissa koulun yksiköissä, Cygnaeuksessa ja Braheskolanissa. 

S:t Olofsskolan 

Etäopetukseen siirtyi 60 vuosiluokkien 7–8 oppilasta. Etäopetus jatkuu kuluvan viikon, ja oppilaat palaavat lähiopetukseen maanantaina 30.11. Muut luokat jatkavat lähiopetuksessa lukujärjestyksen mukaisesti. 

Etäopetus lukujärjestyksen mukaisesti 

Molempien koulujen opettajat tiedottavat etäopetusjärjestelyistä Wilman välityksellä. Etäopetuksen aikana noudatetaan lukujärjestystä. Kouluruokailu on järjestetty etäopetuksenkin aikana, ja oppilashuollon palvelut ovat kaikkien käytössä. 

Luostarivuoren Lyseon lukio  

Luostarivuoren lyseon lukiossa on todettu koronavirustartunta sekä altistumisia, minkä vuoksi kaikki opiskelijat ovat siirtyneet etäopetukseen maanantaiksi ja tiistaiksi 23.–24.11. Mahdolliset altistumistilanteet ovat tapahtuneet viime viikolla. Keskiviikkona 25.11. lukiossa alkaa arviointiviikko, jonka aikana muut kuin altistuneet opiskelijat saavat tulla tekemään kokeita, mikäli ovat oireettomia ja käyttävät maskia. Kokeita pyritään myös järjestämään etänä tai myöhempänä ajankohtana niille, joiden epäillään altistuneen koronavirukselle.