Parkin kentälle tulee muutoksia keskiviikosta 9.12. alkaen. Kentän sisätilojen ruuhkautumisen takia sisätilojen naulakot ja penkit eivät ole toistaiseksi käytössä, vaan luistimet vaihdetaan ulkopenkeillä.

Lisätietoja:

 

Ohjeita liikuntapaikan käyttäjille

  • Älä tule sairaana liikkumaan.
  • Muista pitää 1–2 metrin turvaväli.
  • Noudata henkilömäärärajoituksia.
  • Muista käsihygienia.
  • Yski hihaan.
  • Kasvomaskin käyttöä edellytetään yli 15-vuotiailta sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Jokaisen tulee hankkia itse omat maskinsa. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi.

Kiitos, kun autat taudin taltuttamisessa.

Parkilla luistintenvaihto vain ulkopenkeillä

Sisätilojen naulakot ja penkit eivät ole käytössä. Luistimet vaihdetaan ulkopenkeillä. Mukaan kannattaa ottaa luistinsuojat.

Kentän sisätiloista wc-tilat ja vuokraamopalvelut ovat luistelijoiden käytössä. Vuokraus- ja teroituspistettä hoitava Tuto Hockey järjestää kentälle naulakkopalvelun. Parkin kentällä yli 15-vuotiaiden edellytetään käyttävän kasvomaskia sisätiloissa oleskellessaan.  

Kentän huolto tehdään päivittäin klo 15.45–16.45.

Sisäänpääsymaksut etukäteen liikuntarannekkeelle

Sisäänkäynnin ruuhkat voi välttää hankkimalla liikuntarannekkeen, johon voi ladata sisäänpääsymaksut valmiiksi. Rannekemaksu (8 euroa) maksetaan ensimmäisellä latauskerralla. 10 kerran sisäänpääsylataus maksaa 16 euroa. Jatkolataukset voi tehdä Liikuntapalveluiden asiakaspalvelupisteiden lisäksi myös netissä:
turku.fi/liikuntaranneke.
Samalla rannekkeella voi maksaa useamman henkilön luistelun, ja samalle rannekkeelle voi ladata myös muita liikuntamaksuja.

Kertamaksun voi maksaa kahdella tavalla. Kännykällä hinta on 2,01 euroa. Vuokraus- ja teroituspisteessä kertamaksu on 3,5 euroa. Vuokrauspiste on avoinna rannekkeen ostoa, latauksia ja kertamaksuja sekä vuokraus- ja teroituspalvelua varten maanantaista perjantaihin klo 17–19 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–15. Muina aikoina sisäänpääsy vain rannekkeella tai kännykkämaksulla.

Teroituspalvelu on arkisin avoinna 17–20 ja la–su klo 10–15.  Palvelusta vastaa TuTo Hockey.

Parkin kenttä on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8–22, tiistaisin klo 8–20, lauantaisin klo 10–21 ja sunnuntaisin klo 9–21 säävarauksella. Parkin kentällä lapsille on tarjolla luistelutukia.

Kupittaan madolla muistettava turvallisuus

Kupittaan luistelumadolla voi luistella muulloin, paitsi ei huoltoaikoina. Turvallisuusuuden takia rata on suljettu huollon ajaksi maanantaista perjantaihin klo 7–8.30, klo 12–12.30, klo 16.30–17 ja klo 19–19.30 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8–9.30, klo 12–12.30 ja klo 15–15.30.

– Huoltoaikoja on myös tärkeä noudattaa turvallisuussyistä! Radalle ei saa mennä, kun huoltotraktori on auraamassa tai jäädyttämässä, painottaa liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen.

Kupittaan luistelumadolla luistelu on maksutonta. Se on suosittu liikuntapaikka, joka saattaa ajoittain ruuhkautua.

– Näin korona-aikana suosittelemme, että myös luistellessa pidetään turvavälejä. Olemme lisänneet penkkejä luistintenvaihtoa varten, jotta turvavälejä voitaisiin pitää, Virtanen kertoo.

Luistelumadolla on tärkeää ottaa huomioon muut luistelijat. Kaikkien kannattaa tutustua sääntöihin, jotka ovat esillä radan kylteissä. Radalle saa mennä vain luistimet jalassa. Radalla luistellaan merkittyyn suuntaan oikeassa reunassa niin, että ohittamiseen jää tilaa vasemmalla puolella. Radalle ei saa viedä sauvoja, mailoja, lastenvaunuja tai luistelukelkkoja, jotka vaarantavat sekä oman että muiden turvallisuuden.

Kupittaan madon luistinvuokraamo avautuu itsenäisyyspäivänä. Vuokraamo on avoinna 6.12. klo 12–18 ja sen jälkeen säävarauksella maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17–20 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–18. Korona-aikana asiakkaat eivät pääse sisätiloihin, ja luistimet annetaan luukun kautta. Luistinvuokra: 5 €/kerta, retkiluistimet 5 €/2 h, 12 €/vkl, Mihi-passilla, Kimmoke- ja Seniorirannekkeen voimassaolokortilla maksutta. Palvelusta vastaa FBC Turku ry. Luistinvuoraus ei ole avoinna vesisateella. Lisätiedot: aukioloaikoina p. 050 554 6397 tai ma–pe 8.15–16 p. 050 554 6250.

Jäähallien yleisövuorot ovat tauolla.