Kaupunkiympäristölautakunta kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 1.12. Kokouksen aiheina mm. yleiskaava 2029, asukaspysäköintilupien hinnat vuoden 2021 alkupuoliskolla sekä ulkoilualueiden Vepsän, Maisaaren ja Pähkinäisten vuokrahinnat.

Yleiskaava 2029 ehdotus

Kaupunkiympäristölautakunnalle ja edelleen kaupunginhallitukselle esitetään, että hyväksytyn yleiskaavaluonnoksen sekä saatujen mielipiteiden ja lausuntojen pohjalta valmisteltu kaupungin kestävää kasvua edistävä Yleiskaava 2029 -ehdotus hyväksytään ja asetetaan nähtäville.

Asukaspysäköintilupien hinnat vuoden 2021 alkupuoliskolla

Lautakunnalle esitetään, että asukaspysäköintilupien hinta pidetään ennallaan 1.1.2021 - 30.6.2021. Kuukausihinta on 12,4 e/kk ja se sisältää arvonlisäveron. Hintojen tarkistamisesta tehdään uusi päätös, kun asukaspysäköinnin uudet säännöt ja alueet on hyväksytty ja niiden perusteella tehtävät muutokset lupakäytäntöihin ja hintoihin on viimeistelty.

Ulkoilualueiden Vepsän, Maisaaren ja Pähkinäisten vuokrahinnat

Lautakunnalle esitetään päätettäväksi kaupungin ulkoilualueilla sijaitsevien mökkien ym. vuokrahinnat kaudelle 2021.

Ulkoilusaarten vuokrahintojen 2021 ehdotus (pdf)

Asemakaava- ja tonttijakoehdotus; Harkkionmäki, Haarla (os. Haarlahdentie, Harkkiontie, Niittymäentie, Tammistontie)

Haarlan kaupunginosaan, niin kaupungille kuin yksityisille maanomistajillekin, kaavoitetaan yhteensä 73 pientalotonttia. Uusia rakennuspaikkoja on 57 kpl. Kaavan toteuttamisesta aiheutuviksi infrakustannuksiksi on arvioitu 2.500.000 e (alv 0%). Kustannusarvio esitetään kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi asemakaavan hyväksymisen yhteydessä.