Tartuntatilannetta seurataan yksikössä tiiviisti ja asumispalveluyksikössä on aloitettu tarvittavat eristämistoimenpiteet tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi.

Turun kaupungin ylläpitämässä Kurjenmäkikoti 2:ssa on todettu 9 asukkaalla koronavirustartunta. Tartuntatilannetta seurataan yksikössä tiiviisti ja tarvittavat eristämistoimenpiteet on aloitettu tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi.

Asukkaiden seulontanäytteiden ottaminen on aloitettu ja myös henkilökunnasta tullaan ottamaan näytteet. Omaisia kontaktoidaan parhaillaan ja tavoitteena on tavoittaa kaikki kuluvan illan aikana. Kurjenmäkikoti 2:ssa on vierailukielto 16. joulukuuta 2020 asti.

- Tartunnan saaneiden eristäminen aiheuttaa varmasti asukkaille ja omaisille huolta. Meillä on olemassa selkeät toimintaohjeet siitä, miten toimimme näissä tilanteissa. Varmistamme kaikin tavoin, että jatkotartunnat jäisivät mahdollisimman vähäiseksi, palvelualuejohtaja Sari Ahonen Turun kaupungin hyvinvointitoimialan vanhus- ja vammaispalveluista sanoo.

Asiasanat: