Millaisia palveluita Turusta löytyy opiskelijoille? Opiskelijan palveluiden pop-up-kiertueella Turun palvelut kaappaavat kukin vuorollaan Study In Turku -Instagram-tilin päiväksi ja vastaavat seuraajien kysymyksiin.

Lue lisää Vimmasta:

Study in Turku Instagramissa:

Opiskelijan palveluiden pop-up-somekiertueella on mukana keskeisiä palveluntuottajia liittyen mm. opiskelijaetuihin, liikuntamahdollisuuksiin, asumiseen ja liikkumiseen sekä muihin arjen palveluihin.

Seuraavana vuorossa on Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma torstaina 3.12. Käännä siis silloin Study in Turku -Instagramiin!

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma

Nimensä mukaisesti Vimma tarjoaa harrastustoimintaa nuorille ja opiskelijoille. Toiminnan kohderyhmä on nuorisolain mukaan määritelty alle 29-vuotiaisiin nuoriin.

Vimman taidepajoilla pääset tutustumaan kädentaitojen maailmaan eri teemojen kautta matalalla kynnyksellä ja ilman aiempaa kokemusta tai osaamista. Tekstiilipajalla järjestetään kädentaitopajoja vaihtuvilla teemoilla kankaanpainosta ompeluun ja koruaskarteluun.

Suosituilla savipajoilla pääset tutustumaan rentouttavien savitöiden käsinrakennukseen ja dreijaukseen. Pajojen lisäksi tarjolla on erilaisia lyhytkursseja. Paja- ja kurssitoiminta sopii erityisen hyvin hektiseen opiskelija-arkeen, sillä harrastuksiin ei tarvitse sitoutua koko kaudeksi. Voit ilmoittautua pajalle yhdeksi kerraksi tai niin usein, kuin se aikatauluusi sopii. Taidepajojen hintakaan ei päätä huimaa, parin euron pajamaksun lisäksi tulevat vain edulliset materiaalimaksut käytön mukaan.

Kukkaroystävällinen Kafé Vimma

Vimman katutasossa sijaitseva Kafé Vimma on opiskelijabudjettiin sopiva, kukkaroystävällinen kohtauspaikka. Tarjolla on niin kahvilatuotteita kuin pientä lämmintä naposteltavaa ranskalaisista toasteihin. Kahvila on myös siitä poikkeuksellinen, ettei ostopakkoa ole ja omat eväätkin ovat sallittuja. Voit jopa pyytää kahvilan työntekijää lämmittämään mikrossa oman annoksesi.

Kahvilaan voit tulla myös tekemään ryhmätöitä tai opiskelemaan. Lainattavissa on sylityynyjä läppärityöskentelyyn ja mobiililatauspisteestä saat virtaa yleisimpiin puhelinmalleihin.