Kaikki Turun kaupungin sivistystoimialan kansainvälisen toiminnan matkat ja vaihdot on peruttu ainakin maaliskuulle 2021 saakka koronatilanteen takia.

Koronatilanne Suomessa ja maailmalla on edelleen epävarma ja vakava. Turun kaupungin sivistystoimiala on päättänyt, että ulkomaanmatkoja ei tehdä maaliskuun 2021 loppuun saakka. Sivistystoimiala ei myöskään vastaanota vieraita ulkomailta. Arvioimme loppukevään tilannetta uudelleen maaliskuussa 2021.

Kaikki kv-projekteihin liittyvät kokoukset pidetään tällä hetkellä etäyhteyksillä. Oppilaiden ja opiskelijoiden ryhmämatkat vaativat pitkän suunnitteluajan, ja käytännönjärjestelyihin on varattava aikaa, joten niitä ei järjestetä lainkaan kevätlukukaudella 2021. Vakiintuneisiin yhteistyökumppaneihin pidetään yhteyttä etäyhteyksin, ja saadaan näin ylläpidettyä yhteistyötä sekä tarjottua lapsille, oppilaille ja opiskelijoille kansainvälisyyskokemuksia.

Tiedotamme keväällä syksyn 2021 kansainvälisestä toiminnasta ja erityisesti oppilaiden ja opiskelijoiden opintomatkoista ja vaihtojaksoista.