Impivaaran suksivuokraamo ollut saanut hiihdonystävät liikkeelle. Suksien vuokraajia on ollut jo noin 1 400.

Lisätiedot:

Turun kaupungin liikuntapalvelut on päättänyt lisätä aukioloaikoja jo toistamiseen. Aukioloaikojen lisäys onnistuu mm. suljettuna olevien sisäliikuntapaikkojen ja liikunnallisen elämäntavan yksikön henkilökunnan avulla ilta-aikaan. Arkisin päiväaikaan suksivuokraamon välineet ovat maksutta Turun koulujen ja päiväkotien ahkerassa käytössä.

 Suksivuokraamo toimii 8.–21.2. ma–pe klo 17–20 ja la–su klo 11–16 säävarauksella. Hiihtolomaviikolla 22.–28.2. suksivuokraamo on avoinna joka päivä klo 11–19.

Suksivuokraamo toimii parakeissa Impivaaran jalkapallohallin (Eskonkatu 1) takana, Nunnavuoren latujen vieressä. Suksivuokraamon palvelusta vastaa tämän talven ajan ÅIFK:n jalkapallojaosto.

Edullinen vuokrahinta

Välinepaketin (sukset, monot ja sauvat) saa vuokrattua kahdeksi tunniksi hyvin edulliseen hintaan. Aikuiset maksavat paketista 5 euroa, alle 20-vuotiaat euron ja alennusryhmät (työttömät, 3 euroa). Käteis- tai korttimaksu.  Sähköisellä Mihi.fi-passilla, Kimmoke- ja Seniorirannekkeen voimassaolokortilla sukset saa käyttöönsä maksutta.

Suuri osa suksista, kaikki monot ja osa sauvoista on uusittu. Suksipareja on noin 160. Tarjolla on niin perinteisen kuin luistelutyylinkin suksia. Monoja on koosta 28 kokoon 48 asti. Sukset ovat valmiiksi voideltuja.

Korona-tilanne tuo haasteita

Korona-tilanne tuo haasteita vuokraamon toiminnan sujuvuudelle. Suksivuokraamon pukuhuone ei ole avoinna, eikä vuokraamon sisätiloihin voida päästää asiakkaita. Hyvällä talvisäällä jonotusaika voi olla pitkäkin. Jonottaessa pitää huolehtia turvavälien säilymisestä.

– Toivomme asiakkailta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tässä haastavassa tilanteessa. Valitettavasti sisätiloja ei ole käytössä, monojen vaihtamista varten on tarjolla ulkopenkkejä, kertoo liikuntapalveluvastaava Jorma Fisk Turun kaupungin liikuntapalveluista.

Ladut kunnossa

Suksivuokraamon suksilla pääsee hiihtämään Impivaaran Nunnavuoren tykkilumiladuilla ja sieltä lähtevillä luonnonlumireiteillä. Latumiehet päivittävät tiedot latujen kunnostuksesta nettiin turku.fi/latuinfo -sivulle.

Kaupunginosa/Alue: