Turun Kaupunginteatteri ja Emma Teatteri tarjoavat ensi kesänä jännitystä Englantilaisen dekkarikomedian muodossa.

Esitys on Emma Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotanto, joka nähdään Naantalin Emma Teatterissa Kailon saaressa. 

Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa sekä Emma Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin myyntikanavissa.

Ei kesää ilman teatteria! Turun Kaupunginteatteri ja Emma Teatteri tarjoilevat jälleen kesän hauskimmat hetket Kailon saaren katetussa ulkoilmakatsomossa.

Kesän 2021 must see -komedia on Alfred Hitchcockin tutuksi tekemä 39 askelta. Vakoojatarina sijoittuu Lontoon West Endiin ja Englannin ylämaille, jonne viaton (no, murhan osalta) poikamies Hannay pakenee tekaistua murhasyytettä. Matkalla kohdataan salaperäinen kaunotar ja toinen toistaan epäilyttävämpiä henkilöitä. Onnistuuko herra todistamaan syyttömyytensä, paljastamaan mitä 39 askelta tarkoittaa ja löytämään rakkauden? Oh, dear. Tällaisia käänteitä ei ole aiemmin nähty edes Emma Teatterin kaiken kokeneella pyörönäyttämöllä!

Parhaana komediana palkitun näytelmän ohjaa sutjakoiden seikkailujen mestari Mikko Kouki. Ja yes, indeed, yleisön rakastamat Emma-veteraanit Miska Kaukonen ja Tom Petäjä ovat mukana! Herra Hannayna huhkii Don Juan ja Taru sormusten herrasta -esityksistä tuttu, tanssimallakin koko kansan hurmannut Hannes Suominen. Yleisön yllättää komediadebyyttinsä tekevä Elviira Kujala.

Huumori on luonnollisesti mustaa kuin huolella haudutettu Earl Gray -tee. Takuulla time well spent, varaa siis lippusi oitis!