Millaisia palveluita Turusta löytyy opiskelijoille? Opiskelijan palveluiden pop-up-kiertueella Turun palvelut kaappaavat kukin vuorollaan Study in Turku -Instagram-tilin päiväksi ja vastaavat seuraajien kysymyksiin.

YTHS:n kotisivut

Study in Turku Instagramissa

Opiskelijan palveluiden pop-up-somekiertueella on mukana opiskelijoille palveluja tuottavia tahoja. Kevään ensimmäisenä esittäytyjänä on Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö eli YTHS, joka esittelee palvelujaan maanantaina 1.3.2021. Hyppää siis silloin Study in Turun Instagram-tilille!

Opiskeluterveydenhuoltoa saavutettavasti ja yhdenvertaisesti kaikille korkeakouluopiskelijoille

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö eli YTHS tarjoaa kaikille yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille saavutettavat ja yhdenvertaiset opiskeluterveydenhuollon palvelut.

Turussa YTHS:n palvelupiste sijaitsee Ylioppilaskylän kupeessa osoitteessa Kirkkotie 13. Opiskelijoiden käytössä on myös kattavat digitaaliset asiointi- ja etäpalvelut, joten lähin palvelupisteesi sijaitsee usein kännykässäsi.

Tiesitkö, että YTHS:n verkkosivuilla sijaitsee myös Terveystietopankki? Tietopankkiin on koottu laaja valikoiman artikkeleita opiskelijaikäisen aikuisen terveyteen, sairauksiin, mielenterveysasioihin sekä suunterveyteen liittyvistä asioista. 

YTHS:n Instagram-tilikaappauksessa pääset kuulemaan lisää YTHS:n tarjoamista palveluista. Voit myös kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä terveyspalveluihin liittyen. YTHS:n asiantuntija vastaa päivän aikana tulleisiin kysymyksiin.