The Tall Ships Races 2021 tapahtuma tarjoaa nuorelle mahdollisuuden päästä purjehtimaan osana purjealuksen miehistöä. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Jos olet 15 - 25 -vuotias, puhut ja ymmärrät englantia ja sinulla on voimassa oleva passi, voit täyttää alustavan ilmoittautumislomakkeen. Mikäli olet alle 18 -vuotias, tulee sinulla olla huoltajan suostumus matkaan. Hakuaikaa on 30.4. saakka.

The Tall Ships Races 2021 tarjoaa nuorelle mahdollisuuden seilata Itämerellä osana purjealuksen miehistöä. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Jos olet 15–25-vuotias, puhut englantia ja sinulla on voimassa oleva passi, voit täyttää alustavan ilmoittautumislomakkeen alla olevasta linkistä. Alle 18-vuotiailla täytyy olla huoltajan suostumus matkaan.

Purjehduspaikkoja on tarjolla Turusta Tallinnaan niin sanotulla cruise in company –purjehduksella, jolla ei kilpailla, sekä kilpaosuudella Tallinnasta Maarianhaminaan. 

Turku-Tallinna 7.7.-17.7. cruise in company
Tallinna-Maarianhamina 17.7.-24.7. kilpailuosuus

Ajankohdat sisältävät sekä purjehduksen että muutaman satamassaolopäivän tapahtumineen ja aktiviteetteineen. Paluumatkalle Turkuun lähdetään Tallinnasta 17.7. ja Maarianhaminasta 24.7. 

Lisätietoja löydät ilmoittautumislomakkeesta. Matkaan lähtijät saavat vielä erillisen infopaketin matkalle tarvittavista varusteista.

Haku päättyy 30.4.2021.

Muutokset mahdollisia. Asiassa seurataan ja noudatetaan THL:n ja Suomen hallituksen ohjeistuksia sekä matkustamiseen liittyviä ohjeistuksia.

Lisätiedot:

Täytä alustava ilmoittautumislomake tästä!