Millaisia palveluja Turusta löytyy opiskelijoille? Opiskelijan palveluiden pop up -kiertueella Turun palvelut kaappaavat kukin vuorollaan Study in Turku -Instagram-tilin päiväksi ja vastaavat seuraajien kysymyksiin.

OPPILAITOSPAPIT NETISSÄ

STUDY IN TURKU INSTAGRAMISSA

Opiskelijan palveluiden pop up -somekiertueella on mukana opiskelijoille palveluja tuottavia tahoja. Maanantaina 29.3.2021 esittäytymisvuorossa ovat Turun oppilaitospapit. Ota siis Study in Turku -Instagram-tili silloin seurantaan!

Mukana oppilaitosten arjessa ja juhlassa

Turun oppilaitospapit ovat mukana niin oppilaitosten arjessa kuin juhlassa. Ammatillisten oppilaitosten pappina toimii Atte Airaksinen ja Turun yliopistojen ja Yrkeshögskolan Novian pappeina toimivat Tiina Hallikainen ja Mia Pusa.

Turun oppilaitospapit ovat mukana muun muassa opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin liittyvissä työryhmissä ja projekteissa, tekevät yhteistyötä oppilaskuntien ja opiskelijaterveydenhuollon kanssa, antavat asiantuntija- ja kriisiapua sekä koordinoivat Turun yliopiston kampusalueella sijaitsevan Kampuskappelin toimintaa.

Maksutonta keskusteluapua

Samoin kuin kaikkien pappien, myös oppilaitospappien perustyöhön kuuluvat kirkolliset toimitukset: kasteet, rippikoulut, konfirmaatiot, häät, avioliiton siunaukset, hautaukset ja keskusteluapu.

Keskusteluapu on maksutonta, perustuu ehdottomaan vaitiolovelvollisuuteen ja tarjolla ehdoitta kaikille Turun alueen opiskelijoille ja oppilaitosten henkilökuntaan kuuluville. Muun keskusteluavun lisäksi tiimissämme Atte on koulutettu työnohjaaja ja tarjoaa niin yksilö- kuin tiimityönohjausta oppilaitosten henkilöstölle. 

Instagram-tilikaappauksessa pääset kuulemaan lisää oppilaitospappien toiminnasta. Voit myös kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä oppilaitospappien toimintaan liittyen. Papit vastaavat päivän aikana tulleisiin kysymyksiin.