Uudesta Liikuntaluuri-palvelusta saa henkilökohtaista ohjausta Turun liikuntamahdollisuuksien pariin. Palvelu on maksuton.

Liikuntaluuri

Mikä? Liikunnan infopuhelin, johon soittamalla saa tietoa Turun liikuntamahdollisuuksista ja ohjatuista liikuntapalveluista. Puheluun vastaavat kaupungin liikuntapalveluvastaavat.
Miten? Soita palvelunumeroon 040 529 9346
Milloin? Ajalla 30.8.2021-29.10.2021 ma–pe klo 9–10
Kenelle? Liikuntaan apua ja neuvoja ja tietoa kaipaaville turkulaisille
Hinta? Palvelu on maksuton (normaali puhelumaksu oman operaattorisopimuksen mukaisesti).

Turun kaupungin liikuntapalvelut avaa 3. toukokuuta uuden puhelinpalvelun, Liikuntaluurin. Palvelu on ensisijaisesti tarkoitettu turkulaisille aikuisille.Liikuntaluuri-puheluihin vastaavat liikunta-alan asiantuntijat, jotka auttavat liikunnan aloittamiseen ja harrastamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Palvelusta saa neuvontaa kaikenlaisiin liikuntaan liittyviin asioihin. Omatoimisen liikunnan aloittamisen ja harrastamisen lisäksi luurista saa tietoa esimerkiksi pyörätieverkostoista, kaupungin liikuntapaikoista ja ulkoliikuntamahdollisuuksista. Luurista saa tietoa myös liikunnan ohjauspalveluista. Palvelu on maksuton, ja soittajalta veloitetaan vain oman operaattorisopimuksen mukainen puhelinmaksu.

– Uusi ja maksuton Liikuntaluuri tulee parantamaan jo olemassa olevaa liikuntaan liittyvää neuvontaamme. Palvelun tavoitteena on myös tuoda tutuksi näin poikkeusaikana kaupunkilaisille omia liikuntapaikkojamme, ulkoilureittejä ja Paavon polkuja ja tsempata liikunnan pariin, toteaa liikuntapalveluvastaava Toni Pekkola.

Liikuntaluurissa voi keskustella esimerkiksi näistä aiheista:

  • Millaisia ulkoliikuntamahdollisuuksia kaupungissa on tarjolla?
  • Millaista liikuntaa minun ikäiselleni suositellaan ja kuinka usein terveyteni kannalta pitäisi liikkua?
  • Haluaisin liikkua yhdessä muiden kanssa ja toivoisin tietoa kaupungin liikuntamahdollisuuksista.

Huom! Liikuntapaikkojen vuorovarausasioissa ja esim. rannekkeiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä pyydämme soittamaan asiakaspalveluumme ma–pe klo 9–12 ja 13–16 p. 02 262 3232 tai liikunta.varaukset@turku.fi.