Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman kankaanpaino- ja savipajat palaavat viikkokalenteriin toukokuussa. Lisäksi luvassa lasituspajoja, Präkäämöä ja toivekursseja.

Ilmoittautuminen pajoihin, Präkäämöön ja kursseihin turku.fi/vimma.

Taidepajoja alle 20-vuotiaille

Ikärajoitukset höllentyvät ja toukokuussa taidepajat ovat koronarajoitusten sallimissa rajoissa suunnattu alle 20-vuotiaille. Präkäämö palaa normaaleihin ikärajoihinsa eli kaikki 10-18-vuotiaat ovat jälleen tervetulleita harrastamaan. Pajoissa on edelleen ennakkoilmoittautuminen ja rajattu osallistujamäärä, jolla voidaan mahdollistaa riittävien turvavälien pitäminen.

Kaivatut savipajat sekä kankaanpaino ja värjäys tekevät myös paluun viikkokalenteriin. Nämä pajat ovat suunnattuja 13-20-vuotiaille. Vimman savipajalla odottaa viimeistelyään iso määrä upeita savitöitä, jonka vuoksi lasituspajoja on tarjolla joka viikko. Koronarajoitusten vuoksi lasituspajatkin ovat suunnattu 13-20-vuotiaille.

Kaikkien pajojen ennakkoilmoittautuminen aukeaa nettisivuillamme vappuaattona 30.4. klo 12.

Toivekursseissa trendaavia kädentaitoja

Vimman taidepajat järjestivät viime joulukuussa Instagramissa somekampajan, jossa kyseltiin ja äänestettiin kädentaitoteemoja ja kurssitoiveita. Näihin toiveisiin oli tarkoitus vastata jo alkuvuodesta, mutta korona astui peliin.

Toukokuussa tähdet ovat toivottavasti suosiollisia ja toiveisiin voidaan vastata. Toivekursseina luvassa on kädentaitotrendien suursuosikkeja: solmuvärjäyskurssi torstaina 6. toukokuuta ja makrameen peruskurssi torstaina 20.toukokuuta.

Kurssien ennakkoilmoittautuminen nettisivuillamme. Kurssit on suunnattu koronarajoitusten puitteissa 13-20-vuotiaille.

Kaikessa harrastustoiminnassamme on maskisuositus kaikille osallistujille.