Turun vanhusneuvosto järjestää yhteistyössä kaupungin liikuntapalvelujen kanssa ikäihmisille hyvinvointiaiheisen webinaarin 18.5. klo 13.00–15.30.

Ilmoittaudu webinaariin:

 

Tilaisuudessa tarjotaan senioreille pitkän korona-ajan jälkeen innostavaa ja monipuolista tietoa hyvinvoinnista huolehtimiseen. Webinaari järjestetään etäyhteydellä Teams-sovelluksen avulla 18.5. klo 13.00–15.30.

Webinaariin pääsee mukaan, kun täyttää ilmoittautumislomakkeen osoitteessa turku.fi/vanhusneuvosto.
Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa osallistumislinkin.  Webinaari on maksuton ja soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaariin mahtuu mukaan noin 250 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tutkittua tietoa iäkkään arkeen soveltaen

Ajankohtaiset aiheet ja huippuluennoitsijat kannustavat tarttumaan pieniin arjen hyvinvoinnin tekoihin. Kuormittavan korona-ajan vuoksi luennoissa keskitytään sekä kehon että mielen hyvinvointiin.

– Kannattaa tulla innostumaan, oppimaan uutta ja kuulemaan tutkittua tietoa mielenkiintoisista aiheista. Webinaari tarjoaa jokaiselle ikäihmiselle tärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin kulmakiviä, kertoo projektipäällikkö Saija Kultala Turun kaupungin liikuntapalveluista.

Ohjelma:

Vanhusneuvoston puheenjohtajan tervehdys
Ulla-Maija Vierimaa, kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen

Metsämieli - Luonnosta mielen ja kehon hyvinvointia
Elina Lilja, valtakunnallinen Metsämieli-kouluttaja, lyhytterapeutti

Lihasvoimaharjoittelun laajat terveyshyödyt
Jaakko Hentilä, liikuntatieteiden tohtori, tutkija, Turun yliopisto

Musiikkia ja taukoliikuntaa

Ravitsemuksen arkivinkit kehon ja mielen hyvinvointiin
Laura Sormunen, ravitsemusasiantuntija, elintarviketieteiden maisteri, ETM, liikuntatieteilijä, LitK

Tietoisku hyvinvointia lisäävistä harrastuksista ja palveluista

Lämpimästi tervetuloa!

Webinaariin osallistuaksesi tarvitset nettiyhteyden ja laitteen, josta voit Teams-sovelluksen kautta seurata tilaisuutta. Teams-sovelluksen saa ladattua tietokoneelle, puhelimelle tai tabletille tai tilaisuuteen voi liittyä Edge-selaimen kautta.