Kirjastojen koronarajoitukset lieventyvät entisestään 7.6. alkaen. Varattavat palvelut ja varattavat tilat otetaan käyttöön. Kokoelmatilat ja lukupaikat ovat edelleen normaalisti käytettävissä. Lähikirjastojen omatoiminen käyttö on mahdollista 1.7. alkaen.

KIRJASTOJEN AUKIOLOAJAT

Kirjastojen kokoelmatilat ja lukupaikat ovat käytettävissä.  Kirjastoon voi edelleen tulla vaikka opiskelemaan ja hyllyjen väliin pääsee itse etsimään kirjoja. Tietokoneiden käyttö ja tulostaminen/skannaaminen on mahdollista. Varattavat palvelut, kuten digitointi, 3D-tulostus ja soittohuone ovat jälleen käytössä ja kirjastojen tiloja voi taas varata.

Lähikirjastojen omatoiminen käyttö on mahdollista 1.7. alkaen arkisin kesäaukioloin (ma–pe) klo 7–19. Omatoimisen käytön yhteydessä asiakkaiden tulee myös käyttää maskia ja noudattaa turvavälejä.

Kirjaston kesän tapahtumat toteutetaan kasvotusten tai etänä ennalta sovitun mukaan. Kasvotusten toteutettavissa tapahtumissa noudatetaan turvavälejä.

Maskia tulee käyttää kirjastossa asioidessa ja lisäksi noudattaa yleisiä hygienia- ja turvallisuusohjeita. Kävijämääriä seurataan ja kirjastoon pääsyä voidaan tarvittaessa rajoittaa. Kirjasto suosittelee lähi- ja verkkomaksua.