Heinäkuisen terassikesän ohjelmaa tähdittävät muun muassa Behm, Gasellit, Von Hertzen Brothers, Ida Paul & Kalle Lindroth ja Maija Vilkkumaa.

Logomon Terassikesä järjestetään toistamiseen 1.7.-31.7.2021 Turussa Logomon Teatron laajennetulla terassialueella. Viime vuonna lyhyellä aikajänteellä koronakesää pelastamaan syntynyt ja menestykseksi osoittautunut tapahtumakonsepti on tullut jäädäkseen. Yli 20 tapahtuman ohjelmisto pitää sisällään muun muassa Behmin, Gasellien, Ida Paulin & Kalle Lindrothin, Pyhimyksen, Mariskan ja Maija Vilkkumaan kuin astetta rockimpaa puolta edustavien Herra Ylpön, Viikatteen, Von Hertzen Brothersin ja The Flaming Sideburnsin keikat.

Laaja kattaus musiikkia ja komiikkaa yli 20 tapahtumaillan aikana

Ensimmäisen Logomon Terassikesän menestyksen salaisuus oli tapahtumien monipuolisuus ja vallitsevan koronatilanteen mukaan toteutetut turvajärjestelyt. Tänäkin kesänä 22:ssa tapahtumaillassa on huomioitu monipuolisesti eri musiikkigenrejen ystävät. Ohjelmassa on luvassa myös kaksi eri sisältöistä Ismo Leikola stand up -keikkaa. Terassialueen laajuus ja Logomon Teatron sisätilat muodostavat kokonaisuuden, jotka antavat neliöidensä puolesta hyvin pelivaraa reagoida kulloinkin voimassa oleviin kapasiteettirajoituksiin.

Ainutlaatuista festivaalitunnelmaa

Aluepalveluiden osalta Logomon Terassikesä tarjoaa tänä kesänä kävijöilleen myös astetta pidemmälle viedyn kävijäkokemuksen. Alueesta tullaan rakentamaan pienimuotoinen festivaalisimulaattori, joka sisältää festivaalitasoisen esiintymislavan, festivaaliruokamyyntipisteen ja aluetaidetta. Kokonaisuuden kruunaa baarikontin kattoterassi, josta on täydellinen näkymä esiintymislavalle. Tänä vuonna myös ryhmille ja yrityksille on räätälöity omat erikseen myytävät lisäpalvelut.

Mukana Turun juhlavuodessa, turvallisesti

Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Logomon Terassikesä toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa. Jokaiseen tapahtumaan on rajoitettu kapasiteetti viime kesän tapaan ja myytävien lippujen määrä on rajallinen. Tapahtuman järjestelyissä noudatetaan viimeisimpiä viranomaisohjeita.

Lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä pe 14.5. klo 10.00. Tapahtumien ikäraja on K-18.

Logomon Terassikesä 1.7.-31.7.2021

TO 1.7. BEHM
PE 2.7. DRINK TONIGHT: Yournalist, Muscular, nghtrdio, Avanto
LA 3.7. ATOMIROTTA
TI 6.7. VESTERINEN YHTYEINEEN
KE 7.7. GASELLIT
TO 8.7. HERRA YLPPÖ
PE 9.7. DUMARI & LUUPÄÄT
LA 10.7. VIIKATE
TI 13.7. ISMO LEIKOLA – Jos nyt ihan rehellisiä ollaan
KE 14.7. ISMO LEIKOLA – Uusien juttujen ilta
TO 15.7. YOUNGHEARTED, COSTEE
PE 16.7. SIR ELWOODIN HILJAISET VÄRIT
LA 17.7. MARISKA
TI 20.7. MICHAEL MONROE, SAMI YAFFA & LINDE LINDSTRÖM
KE 21.7. JARKKO MARTIKAINEN
TO 22.7. ASA & BAND, VIEW
PE 23.7. IDA PAUL & KALLE LINDROTH
LA 24.7. THE FLAMING SIDEBURNS, RADIOPUHELIMET
KE 28.7. PYHIMYS
TO 29.7. VON HERTZEN BROTHERS
PE 30.7. ERJA LYYTINEN
LA 31.7. MAIJA VILKKUMAA

www.lippu.fi/logomon-terassikesa

www.logomo.fi

 

 

Asiasanat: