Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä suurin sallittu kokoontumisten osallistujamäärä nousi 15.5. Varsinais-Suomessa 6 henkilöstä 10 henkilöön.

Lue lisää Lounais-Suomen alueviraston tiedotteesta:

Kokoontumisrajoitukset kevenevät Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa (11.5.2021)

THL:n ohjeita kesän juhliin 

Kesän juhlat lähestyvät – juhli koronaturvallisesti ja noudata alueellisia suosituksia (24.5.)

Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä suurin sallittu kokoontumisten osallistujamäärä nousi 15.5.2021 Varsinais-Suomessa 10 henkilöön. Varsinais-Suomi on edelleen epidemian leviämisvaiheessa, jonka vuoksi yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi Varsinais-Suomen kuntien alueella järjestää 15.5. alkaen enintään 10 osallistujalle edellyttäen, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Rajoitus koskee sisätiloja sekä alueellisesti rajattuja ulkotiloja ja on voimassa 31.5.2021 saakka.

Päiväkodeissa ja kouluissa järjestettävät kevätjuhlat sekä ylioppilas- ja päätösjuhlat järjestetään ilman isoja kokoontumisia ja vain rajatulle määrälle lapsia ja nuoria, mikäli turvaväleistä voidaan pitää huolta. Huoltajia, läheisiä tai muita juhlavieraita ei kutsuta paikalle. Turun kaupunki suosittelee ottamaan yksityisten valmistujaisjuhlien suunnittelussa huomioon AVIn rajoitukset, joiden mahdollisista muutoksesta 31.5. tiedotamme heti, kun saamme tarkemman tiedon AVIn päätöksistä.

Asiasanat: