Kupittaan maauimala toivottaa asiakkaat tervetulleeksi tiistaista 1.6. alkaen. Kupittaan maauimalan kassa on avoinna juhannusta lukuun ottamatta 1.6.–15.8. maanantaista perjantaihin klo 9–19 ja viikonloppuisin klo 10–19.

Uintiaikaa on puoli tuntia kassan sulkeutumisen jälkeen. Alkuvaiheessa Kupittaan maauimalassa on 300 hengen henkilömäärärajoite.

– Turussa ilmaantuvuusluku on vielä korkea, joten aloitamme maltillisesti niin vesijumppien kuin alueelle otettavan maksimihenkilömäärän suhteen. Toivomme kaikilta kärsivällisyyttä kauniina kesäpäivinä. Hieman huonommalla säällä on usein enemmän tilaa ja lämpimät altaat odottavat silloinkin polskijoita, kertoo uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen.

Aina lämmintä uimavettä

Kupittaan uimala sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Lämmin, 27 asteinen uimavesi ilahduttaa viileämpänäkin kesäpäivänä, ja isossa altaassa on tilaa koko perheelle polskutella. Pienemmässä lasten altaassa on pikkuväelle sopiva liukumäki. Vähän isommat tykkäävät 14 metrisestä vesiliukumäestä. Kupittaalla on myös leikkipaikka, nurmialuetta oleskeluun ja kioski, josta voi ostaa virvokkeita ja syötävää. Myös omat eväät voi ottaa mukaan lukuun ottamatta alkoholi-juomia. Kupittaan maauimala on savuton.

Kuntouimareille ja vesijuoksijoille on tilaa sekä isossa altaassa että 25 metrin syvässä altaassa. Kupittaalla ei ole saunaa. Lukittavat lokerot toimivat 50 sentin kolikkopantilla.
Kupittaan maauimalassa on ulkosuihkut, yksi esteetön pukutila ja suihku sekä inva-wc. Invapysäköinti on Kupittaan Paviljongin edustalla, ja pyörätuolilla pääsee sisään kassan vierestä. Liikkumisrajoitteisten veteen pääsyä helpottaa luiska isossa altaassa.

Neljästi viikossa vesijumppaa

Kupittaan maauimalan suosittuja vesijumppia on tarjolla 2.6.–14.8. maanantaisin klo 19.30–20.15, keskiviikkoisin 8.15–9, torstaisin klo 19.30–20.15 ja lauantaisin klo 9.15–10. Jumpat ovat reippaita, ja ne pidetään ison altaan syvässä päädyssä. Auttava uimataito on kuitenkin välttämätön. Jumpissa käytetään vesijuoksuvöitä tai muita apuvälineitä. Välineet saa ohjaajalta, mutta myös omia juoksuvöitä voi käyttää.  
Vesijumppiin ilmoittaudutaan etukäteen maauimaloiden vesijumpat -sivulla. Seuraavan viikon jumppiin ilmoittautuminen alkaa sunnuntaisin klo 12:
•    turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/liikuntapaikat/uimapaikat-ja-vesiliikunta/maauimalat/vesijumpat

Kupittaan vesijumppiin otetaan alkuvaiheessa kerrallaan 30 osallistujaa ja Samppalinnan vesijumppiin korkeintaan 15 osallistujaa. Samppalinnan maauimalassa vesijumpat pidetään 1.6.–14.8. tiistaisin klo 7–7.45.
Vesijumppa maksaa sisäänpääsymaksun lisäksi ohjausmaksun (2,5 €/krt tai 20 €/10 krt). Samoja vesijumpan ohjausmaksulatauksia voi käyttää sekä maauimaloissa että Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleissa. Ohjausmaksulataukset ovat voimassa vuoden.
 

Kuva:Vilma Hildén

Latauskampanjassa yksi kerta kaupan päälle

Tarjoamme 7.–13.6. latauskampanjan, jossa saa yhden sisäänpääsyn kaupan päälle, kun lataa liikuntarannekkeelle 10 kerran latauksen. Latauksia voi ostaa Impivaaran uimahallista, Kupittaan ja Samppalinnan maauimaloista, Kupittaan keilahallin kahviosta tai arkisin Kupittaalta Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta.
Maauimaloiden 10 kerran lataus maksaa 40 euroa ja on voimassa kaksi vuotta.  Alennusryhmille ja lapsille (4–16-v) 10 kerrran lataus maksaa 24 euroa ja on voimassa vuoden.

Kertamaksu on aikuisille 5,5 euroa, alennusryhmille 3,5 ja lapsille (4–16-v) 3 euroa. Turun kaupungin uimaloissa on myös myynnissä 13 euron hintainen perhelippu.

Kaupunginosa/Alue: