Kannattaa ladata 7.–13.6.

Lisätietoja:

HUOM! Toistaiseksi rannekkeella ei voi mennä jonon ohi. Kaikkien pitää jonottaa niin kauan kun on henkilömäärärajoituksia.

Liikuntarannekkeiden latauskampanja-aikana 7.–13.6. saa yhden sisäänpääsyn kaupan päälle, kun lataa 10 kerran sarjalatauksia.

Tarjous koskee 10 kerran sarjalatauksia:
•    Impivaaran uimahalliin (sis. kuntosali) tai
•    Kupittaan ja Samppalinnan maauimalaan, Petreliuksen uimahalliin (sis. kuntosali) sekä kuntosaleille Kupittaan urheiluhalliin, Paattisten aluetaloon ja Varissuon jäähalliin.

Latauksia voi ostaa Impivaaran uimahallista, Kupittaan ja Samppalinnan maauimaloista, Kupittaan keilahallin kahviosta tai arkisin Kupittaalta Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta.

10 kerran lataus Impivaaran uimahalliin maksaa aikuisilta 60 euroa ja on voimassa kaksi vuotta. Alennusryhmille hinta on 40 euroa ja lataus on voimassa vuoden.

Lasten (4–16-v) latauksen hinta on 24 euroa. Se on voimassa vuoden ja käy myös Petreliuksen uimahallissa ja maauimaloissa.

Aikuisten 10 kerran lataus Kupittaan ja Samppalinnan maauimalaan, Petreliuksen uimahalliin (sis. kuntosali) sekä kuntosaleille Kupittaan urheiluhalliin, Paattisten aluetaloon ja Varissuon jäähalliin maksaa 40 euroa ja on voimassa kaksi vuotta.  Alennusryhmille ja lapsille (4–16-v) 10 kerran lataus maksaa 24 euroa ja on voimassa vuoden.

 

 

Asiasanat: