Koulujen päättäjäispäivänä nuorisotyöntekijät kiertelevät keskustassa ja lähiöissä sekä Walkers-auto, eli liikkuva nuorten kohtaamispaikka, kiertelee ympäri kaupunkia. Lisäksi Pansion ja Varissuon nuorisotilat ovat avoinna klo 17 - 23. Lue lisää!

Nuorisotyöntekijät ovat läsnä turvallisena ja kohtaavana aikuisena ja ohjaavat nuoria tarvittaessa eteenpäin muihin tarpeellisiin palveluihin.

Matkailuautosta liikkuvaksi nuorten kohtaamispaikaksi muunnettu Walkers-auto eli Wauto liikkuu koulujenpäättäjäispäivänä eri puolilla Turkua. Liikkuvalla nuorisotyöllä mennään sinne, missä nuoret viettävät aikaansa. Samalla tuodaan turvallisia aikuisia ja ajanviettopaikka lähemmäksi nuoria.

Tekemistä ja juttuseuraa on koulujen päättäjäispäivänä tarjolla Varissuon ja Pansion nuorisotiloissa klo 17 - 23. Katso tarkemmat tiedot toiminnoista tilojen omien Instagram-tilien kautta: 

Muut nuorisotilat eivät ole auki koulujen päättäjäispäivänä. Niiden palveluihin ja mukavaan toimintaan voi tutustua mm. tilojen omien Instagram-tilen kautta: