Maanantaista 16.8. lähtien rokotuksia annetaan osoitteessa Satakunnantie 105 (entisen SPR:n Kontin tilat). Rokotustila vaihtuu, sillä Turun Messukeskus Oy tarvitsee Messukeskuksen tiloja muuhun käyttöön.

Koronarokotusvastaanotto

Osoitteessa Satakunnantie 105.
Avoinna ma-pe klo 8.45–15.15.

Mitä pitää huomioida rokotukselle saapuessa?

  • Tule vain ilman koronaoireita
  • Noudata turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa 
  • Käytä kasvomaskia 
  • Saavu mahdollisimman täsmällisesti (sisätiloihin pääsee tasan 15 minuuttia ennen rokotusaikaa) 
  • Ota mukaan Kela-kortti 
  • Pukeudu helposti riisuttavaan paitaan 
  • Rokotuksen jälkeen on syytä varautua odottamaan rokotuspaikalla noin 15 minuutin ajan

Lisätiedot:

Koronarokotusvastaanotto muuttaa Messukeskuksesta osoitteeseen Satakunnantie 105 (entinen Kierrätyskeskus Kontti) ja toimii uusissa tiloissa maanantaista 16.8. alkaen. Rokotustila vaihtuu, sillä Turun Messukeskus Oy tarvitsee tiloja muuhun käyttöön. 

Uudessa tilassa rokotusvastaanoton odotustilat ovat pienemmät kuin Messukeskuksessa, ja odotustiloihin voi sen vuoksi muodostua ruuhkaa. Siksi toivomme, että rokotuksiin saavutaan mahdollisimman tarkkaan sovittuna aikana.   

Uuden rokotusvastaanoton tilojen wc-tilat on järjestetty bajamajoin, uloskäynnin läheisyyteen. Bajamajoissa on käsienpesumahdollisuus antiseptisellä vaahdolla. 

Rokotuksiin helposti bussilla

Rokotusvastaanotolle on helppo tulla bussilla. Läheltä kulkevat bussit  2, 2A, 2B, 2C, 6, 7, 60, 88, 206, 300, 301, 302 ja 303. Katso tarkemmat reittiohjeet Fölin sivuilta

Lisätiedot: foli.fi

Rokotusvastaanoton edustalla pihalla on rajoitetusti maksuttomia parkkipaikkoja. Läheisten kiinteistöjen pihoilla ei ole pysäköintimahdollisuutta. 

Satakunnantie 105:n tiloissa on aikaisemmin toiminut kuntokeskus sekä kierrätyskeskus Kontti.